powered by Surfing Waves

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Νεανικός ο συνδυασμός Καλυβιώτη. Πάνω από το 50% των υποψήφίων είναι κάτω από 35 ετών

Ανακοίνωση του συνδυασμού  Ενωτική Δημοτική Κίνηση


 Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Ο συνδυασμός Ενωτική Δημοτική Κίνηση σας ενημερώνει ότι επενδύει στη νέα γενιά, θεωρώντας πως αποτελεί το μέλλον της τοπικής αυτοδιοίκησης. Γι’ αυτό και πρότεινε σε νέες και νέους να συνδράμουν με τη φρεσκάδα, την καλλιέργεια και τις καινοτόμες ιδέες τους στο δυναμικό του συνδυασμού μας.

Από τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης πάνω από τους μισούς είναι ηλικίας κάτω των 35 ετών εκ των οποίων ένα μεγάλο ποσοστό έχουν πανεπιστημιακή μόρφωση και έντονη κοινωνική δράση.

Πρόκειται για νεαρές και νεαρούς οι οποίοι θα στελεχώσουν τη νέα δημοτική αρχή και θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης του δήμου.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.