powered by Surfing Waves

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Απευθείας ανάθεση σε στεγνοκαθαριστήριο η συντήρηση νεκροταφείου του δήμου



Αναρτήθηκε στο Διαύγεια σήμερα.



Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

Έχοντας υπόψη:

Το γεγονός ότι κρίνεται αναγκαία η εργασία για την ομαλή λειτουργία του Νεκροταφείου της Τοπικής Κοινότητας Προκοπίου της Δημοτικής Ενότητας Κηρέως του Δήμου μας.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

2. Αναθέτουμε απευθείας στην Επιχείρηση «************** ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ –ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ», που εδρεύει στο Μαντούδι Ευβοίας, με ΑΦΜ 047343210, την εργασία «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ», έναντι αμοιβής ευρώ 1.480,00 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%.
3. Η πληρωμή της αξίας των εργασιών, ποσού ευρώ 1.480,00 θα γίνει από την οικονομική
υπηρεσία του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας με την έκδοση εντάλματος πληρωμής,
μετά την υποβολή ισόποσου εξοφλητικού τιμολογίου, σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών
και τις εντολές του Δήμου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΨΑΡΡΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ



Στην ίδια "επιχείρηση είχε ανατεθεί και  ο καθαρισμός των παραλιών του δήμου με 38 ευρώ την ώρα.Διάβασε εδώ  Η πρώτη απευθείας ανάθεση έγινε γαι καθαρισμό των παραλιών έγινε στο τέλος του καλοκαιριου στις 10/8/11. 

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.