powered by Surfing Waves

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Με την μείωση του ενοικίου της ΛΑΜΔΑ θα ασχοληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο στις 4 Μάρτη

15/4/2009 ο δήμος εκμισθώνει  στην Λάμδα Ναύς ΑΕ 40 στρέμματα στο Κυμάσι, με 7.000 Ευρώ το μήνα + ετήσια τιμαριθμική αναπροσαρμογή πάνω από 3%. Η εταιρεία αποδείχτηκε δύστροπος ενοικιαστής με 408.000 Ευρώ οφειλές σε ενοίκια προς τον δήμο

Το Δημοτικό Συμβουλιο συνεδριάζει  στη Λίμνη , την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014 και ώρα 7 μ.μ ,

Πριν 3 μήνες η Λάμδα Ναύς ΑΕ είχε ζητήσει και είχε βρει υποστήριξη από τον κ. Καντζούρα μείωση της τάξεως του 75%. το θέμα απανέρχεται προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο. 


Τα θέματα που θα συζητηθούν:

1. Ανάδειξη προμηθευτή καυσίμων με την διαδικασία της διαπραγμάτευσης

2. Έγγραφο Δ/νσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας με θέμα: «Προσθήκες Ομάδων Προσανατολισμού, τομέων και ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ για το σχολικό έτος 2014-2015»

3. Προτάσεις ΛΑΜΔΑ ΝΑΥΣ περί αναπροσαρμογής ενοικίου

4. Έγκριση της αρίθμ. 38/2014 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής

5. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής έργου:  «Κατασκευή περίφραξης κι ανάπλασης περιβάλλοντος χώρου Νηπιαγωγείου Αγ. Άννας»

6. Επέκταση δημοτικής οδού 

7. Αναμόρφωση προϋπολογισμο


 Διαβάστε επίσης



 
 
 
 

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.