powered by Surfing Waves

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Αυτά που ξέχασε να κάνει 3 χρόνια σαν αντιδήμαρχος υπόσχεται προεκλογικά ο νεροκουβαλητής του Ψαρρού, κ. Στεργίου



Ο αντιδήμαρχος κ. Στεργίου έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση σαν υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες δημτικές εκλογές. Ακούγεται λες και ο κ. Στεργίου παρθενογενήθηκε και δεν ήταν το δεξί χέρι και στήριγμα του αποτυχημένου δημάρχου κ. Ψαρρού τόσα χρόνια. Διαβάζοντας τον αυτοπροσδιορισμό και τους στόχους του κ. Στεργίου, αναρωτιέται κανείς ποιος ήταν αντιδήμαρχος Ελυμνίων τα τελευταία 3 χρόνια και αν αντιλαμβάνεται την έννοια των λεγόμενων του.



Όπως έιχε γράψει στο παρελθόν το Ε.Β. η «Νέα Πνοή» σαν Δημοτική Αρχή απογοήτευσε και αποξένωσε πολλούς από τους ψηφοφόρους της χάρη στο αυταρχικό, αλαζονικό και αδιαφανή τρόπο διακυβέρνησης, την κακή οικονομική διαχείριση, την απαξίωση του δημοτικού συμβουλίου, το ποδοπάτημα των τοπικών συμβουλίων και της επιτροπής διαβούλευσης, την ευνοιοκρατία και μεροληψία προς τους ημέτερους , τις πολλές απευθείας αναθέσεις, την περιβαλλοντική και κοινωνική αναλγησία και τις σπατάλες πόρων σε ανώφελα έργα αναψυχής. Ο δήμος μας θα μπορούσε πραγματικά να είχε ανακουφίσει την ζωή των πολιτών σε αυτές τις δύσκολες ώρες που ζούμε, αλλά σε αντίθεση με άλλους δήμους δεν δημιουργήθηκε ούτε μια κοινωνική δομή. Η «Νέα Πνοή» σαν δημοτική αρχή απέτυχε σε όλα τα επίπεδα, δεν πέτυχε απολύτως κανένα από τους στόχους που η ίδια έθεσε, κατασπατάλησε δημοτικούς πόρους χωρίς κανένα αποτέλεσμα, χωρίς καμιά αναπτυξιακή προοπτική.

Ο κ. Στεργίου δεν συμμετείχε και προσυπόγραφε απλώς τις "πολιτικές" Ψαρρού , ήταν στον πυρήνα λήψης αποφάσεων και σχεδιασμού της «Νέας Πνοής» ήταν ένα βασικό όργανο έκφρασης των πρωτόγνωρων αντιδημοκρατικών «ηθών» που εισήγαγε ο συνδυασμός αυτός. Ο κ. Στεργίου έχει την εικόνα του μετρημένου, του σοβαρού, του ολιγομίλητου, του «καλού παιδιού». Για πολλούς άλλους είναι πληκτικός, άτολμος, γραφειοκρατικός και προσκολλημένος σε ξεπερασμένες αντιλήψεις. Το ερώτημα είναι αν θα μπορέσει να ξεφύγει από το παρελθόν του, από την τρανταχτή έλλειψη επιτευγμάτων και να σβήσει τα ίχνη του, την συναυτουργία του στο αυταρχικό καθεστώς και την τυφλή προσήλωση του στην χοντροειδή απολυτότητα Ψαρρού.


 Η ανακοίνωση Στεργίου


Συνδημότισσα και συνδημότη.
Οι αυτόδιοικητικές εκλογές που έχουν προσδιοριστεί για το Μάιο του 2014, θα διεξαχθούν σε μία πραγματικά δύσκολη περίοδο οξυμένων οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων.
Η διεκδίκηση του Δήμου κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες προϋποθέτει:

  •   Ξεκάθαρους στόχους και θέσεις.
  •   Ευθύνη και αποφασιστικότητα.
  •   Γνώση για το παρόν και άποψη για το μέλλον.
  •   Προτάσεις που θα βάλουν τον τόπο σε αναπτυξιακή τροχιά.
  •   Αποτελεσματική και ισχυρή δημοτική αρχή.
  •   Ήθος, εντιμότητα ευσυνειδησία και εργατικότητα.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται ανθρώπους που γνωρίζουν τα προβλήματα του τόπου και των πολιτών, ανθρώπους που με την παρουσία τους στα κοινά έχουν αποδείξει ότι θέλουν και μπορούν.
Η εποχή του σήμερα δεν έχει ανάγκη από «σωτήρες», έχει ανάγκη από ανθρώπους που διαθέτουν γνώση, εμπειρία, εργατικότητα, πνεύμα συνεργασίας και συλλογικότητας, ανθρώπους που θα διαχειριστούν τα κοινά προς όφελος του τόπου και των πολιτών και όχι για την ικανοποίηση ατομικών ή άλλων συμφερόντων.

Αγαπητή συνδημότισσα - αγαπητέ συνδημότη, υπηρετώ ενεργά με την δική σας εντολή και εμπιστοσύνη την Τοπική Αυτοδιοίκηση σχεδόν είκοσι χρόνια. Σε αυτή την αυτοδιοικητική διαδρομή πάντα ήμουν παρών και δεν έπαψα ποτέ να παλεύω για τον τόπο και τους πολίτες του, αποκτώντας παράλληλα τη γνώση και την εμπειρία που απαιτούν οι σημερινές ανάγκες της αυτοδιοίκησης.

Απευθυνόμενος σήμερα σε όλες και όλους εσάς σας ανακοινώνω ότι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είμαι επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» ως υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας. Η απόφαση μου αυτή πάρθηκε μετά από ώριμη σκέψη και κυρίως από το μεγάλο χρέος απέναντί σας για την διαχρονική σας εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου.

Βασική αρχή της κίνησης μας είναι η υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου και των δημοτών μέσα από διάφανες διαδικασίες μακριά από κάθε λογής σκοπιμότητες και ιδιοτελή συμφέροντα.

Διαβεβαίωση μας είναι η ίση μεταχείριση και αντιμετώπιση όλων των δημοτών.

Στόχοι μας είναι:
  •   Η περαιτέρω ποιοτική βελτίωση όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών από τον Δήμο.
  •   Η αξιοποίηση και στήριξη κάθε ευκαιρίας που στοχεύει στην ανάπτυξη και στην δημιουργία θέσεων εργασίας.
  •   Η συνεργασία με τους πολίτες, τους φορείς, τους συλλόγους και η αξιοποίηση των ιδεών και προτάσεων που στοχεύουν στην καλυτέρευση της κοινωνίας.
  •   Η στήριξη της εκπαίδευσης, του πολιτισμού, του αθλητισμού, του εθελοντισμού.
  •   Η ενίσχυση του τουρισμού.
  •   Η προστασία και η ανάδειξη του περιβάλλοντος.
  •   Η στήριξη της γεωργίας, της κτηνοτροφίας, της αλιείας.
  •   Η στήριξη των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων του Δήμου μας.
  •   Η αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών προγραμμάτων, εθνικών και ευρωπαϊκών.
  •   Η εξωστρέφεια του Δήμου μας προβάλλοντας το πλήθος των πλεονεκτημάτων του.

Κίνητρο αυτής μας της προσπάθειας είναι:
  • Η αγάπη μας για τον τόπο.
  • Ο συνεχής αγώνας και ο μόχθος των απλών ανθρώπων του Δήμου μας.
  • Η αγωνία της νεολαίας μας βλέποντας την αβεβαιότητα του αύριο. 
  • Η άδικη και άνιση μεταχείριση της περιοχής μας διαχρονικά από την πολιτεία.

Στην δύσκολη εποχή που ζούμε δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς, διαξιφισμούς και στείρες αντιπαραθέσεις. Η εποχή της κρίσης απαιτεί ενότητα, αγωνιστικότητα, συλλογικότητα.

Σ’ αυτή μας την προσπάθεια που βρίσκεται μακριά και πέρα απ’ την υπηρέτηση προσωπικών φιλοδοξιών, συμφερόντων και διακρίσεων καλώ όλους τους πολίτες, τις νέες και τους νέους του Δήμου να μας εμπιστευτούν και να μας στηρίξουν.
Όλοι μαζί για έναν καλύτερο Δήμο.



Με τιμή
Γιάννης Στεργίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.