powered by Surfing Waves

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Στα απολύτως αναγκαία έργα ο 157.000 Ευρώ χλοοτάπητας στις Ροβιές. Κόπηκε το 5χ5 της Αγ.Άννας

Κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 21/11/13 είχε  τονιστεί ότι  "λόγω της δραματικής μείωσης της ΣΑΤΑ κατά 53%  ο δήμος θα   κάνει  μόνο τα  απολύτως αναγκαία έργα.

Προεκλογικός ποδοσφαιρικός πυρετός στην νέα αναμόρφωση του προϋπολογισμού του δήμου για το 2014. Δεν έχουν περάσει 2 μήνες από την έγριση και έχουμε την δεύτερη αναμόρφωση του προϋπολογισμού  με  αύξηση των εξόδων από την Οικονομική Επιτροπή Στεργίου. Η επιτροπή όπως αποκάλυψε το Ε.Β. εξακολουθεί να λειτουργεί  για ένα χρόνο τώρα σαν οικογενειακή επιχείρηση, χωρίς εκπροσώπους από την αντιπολίτευση.


Ανάμεσα στις αλλαγές  συμπεριλαμβάνονται τα παρακάτω:

  •   Ο απρογραμμάτιστος χλοοτάπητας  του γηπέδου των Ροβιών που έχει προϋπολογιστεί για 157.000 Ευρώ
  • Ο  ηλεκτρονικός πίνακα αποτελεσμάτων για το κλειστό Γυμναστήριο Μαντουδίου  9.000 Ευρώ
  • Έκοψαν το 5χ5 της Αγίας Άννας από το προϋπολογισμό
  • Έκοψαν τις 5.000 Ευρώ που είχαν προγραμματίσει  για τους πολιτιστικούς συλλόγους  και αύξησαν  από 10.000 Ευρώ σε 27.5000 τις επιχορηγήσεις στα ποδοσφαιρικά σωματεία

Το τραγελαφικό  είναι ότι ο κ.  Στεργίου που προτείνει την αναμόρφωση κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 21/11/13 είχε αναφέρει ότι  "λόγω της δραματικής μείωσης της ΣΑΤΑ κατά 53%, έχει συρρικνωθεί και απαρτίζεται από έργα  τα οποία κρίνονται απολύτως αναγκαία. Εκείνο που πρέπει να σημειώσουμε είναι η προσπάθεια της δημοτικής αρχής για περαιτέρω μείωση των δαπανών, ιδιαίτερα των ελαστικών. Επίσης μεγάλο βάρος έχει δοθεί στην αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του Δήμου, την εξόφληση δηλαδή των χρεών παρελθόντων οικονομικών ετών". Τώρα, πόσο απολύτως αναγκαίες και ανελαστικές είναι οι παραπάνω δαπάνες; Τόσο όσο και η αξιοπιστία και σοβαρότητα της Δημοτικής Αρχής.




0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.