powered by Surfing Waves

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Καντζούρας: έχουν πάρει αξία τα χωράφια στο Κυμάσι εξαιτίας του Ναυπηγείου


Σύμφωνα με τον κ. Καντζούρα "έχουν πάρει αξία τα χωράφια γύρω από το Ναυπηγείο" εξαιτιας του Ναυπηγείου, μπορεί και εξαιτίας και των δεξαμενών καυσίμων ή της μονάδας βιολογικού καθαρισμού στο βάθος. Εκεί παραδίπλα είναι και το κτήριο της Ξυλομοντάζ, μνημείο της αναπτυξιακής πολιτικής Καντζούρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Παλμός της Βόρειας Ευβοίας που κυκλοφόρησε το Σάββατο 30/11/13, ο  κ . Κατζούρας αναφερόμενος στην Λάμδα Ναυς ΑΕ φέρεται να είπε στο δημοτικό συμβούλιο  ότι " είναι μια επένδυση που έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες.  "Έχουν πάρει αξία τα χωράφια γύρω από το Ναυπηγείο. Να βρούμε τρόπο να διατηρηθεί η επένδυση" .

Οι κ. Κανελλόπουλος και ο αντιδήtμαρχος κ. Στάμου διαφώνησαν λέγοντας ότι βάλαμε πλάτη αλλά δεν δεχόμαστε φιλευσπλαχνία από επιχειρηματία . Συνεργασία θέλουμε.
Ο κ. Λιαγκάκnς άφησε αιχμές κατά την τοποθέτnσn του. Λέγοντας ότι το μόνο που έγινε ήταν κάποιες δουλειές του Δήμου στις προηγούμενες εκλογές να τις δίνει ο Κατζούρας να τις εκτελεί ο Λειβαδάρας. Ενώ εξέφρασε την άποψη ότι ανακινείται τοθέμα επειδή έρχονται εκλογές.



Μπορείτε να διαβάσετε λεπτομέρειες στον έντυπο  Παλμό της Βόρειας Εύβοιας

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.