powered by Surfing Waves

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Οι αγρότες της Β/Κ Εύβοιας στο πανελλαδικό συλλαλητήριο της Τετάρτης 19/2/2014 στην Αθήνα!!!

Οι αγρότες της Β/Κ Εύβοιας στο πανελλαδικό συλλαλητήριο
της Τετάρτης 19/2/2014 στην Αθήνα!!!
        Ύστερα από απόφαση της συντονιστικής επιτροπής, οι αγρότες της Β/Κ Εύβοιας, αποφάσισαν να συμμετέχουν μαζικά στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο των αγροτών στην Αθήνα την Τετάρτη 19 Φλεβάρη 2014.
        Θα ξεκινήσουν από τη θέση «Παλιούρια», όπου βρίσκονται μια βδομάδα, με 2 λεωφορεία για την Αθήνα στις 10 το πρωί.
        Το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Στάθης Λιαγκάκης, δήλωσε:
«Με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι και την τελευταία στιγμή, με σχέδιο, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα συμμετέχουμε οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής μας, με τις οικογένειές μας στη μάχη για το πανελλαδικό παναγροτικό συλλαλητήριο την Τετάρτη 19 Φλεβάρη στην Αθήνα. Πρέπει να δώσουμε αποφασιστική απάντηση στην κυβερνητική αδιαλλαξία στα αιτήματά μας. Η λαϊκή αλληλεγγύη είναι πολύτιμη για να μπορέσουμε να κρατήσουμε, αφού ο αγώνας μας δε σταματά, αλλά θα συνεχίσουμε μέχρι να δικαιωθούμε. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, ο αγώνας μας είναι αγώνας επιβίωσης.»
ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ Β/Κ ΕΥΒΟΙΑΣ           

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.