powered by Surfing Waves

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Συνεδριάζει αύριο κατεπειγόντως το Δημοτικό Συμβούλιο για τις τελευταίες προσλήψεις πριν τις εκλογές

Δεδομένου ότι για το δίμηνο διάστημα πριν τις δημοτικές εκλογές αναστέλλονται οι πάσης φύσεως προσλήψεις και υπηρεσιακές μεταβολές το υπουργείο Εσωτερικών απέστειλε έγγραφο στους αρμόδιους φορείς για «προγραμματισμό προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2014 ».

Ο δήμος μας και η ΔΕΥΑ καλούνται να σποστείλουν τα αιτήματά τους, για το προσωπικό ορισμένου χρόνου το αργότερο έως τις 10.2.2014 στο υπουργείο Εσωτερικών και για τις συμβάσεις μίσθωσης έργου ως 17.2.2014 στο ΑΣΕΠ. Σε περίπτωση που τα αιτήµατα αφορούν την πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου για την κάλυψη αµιγώς εποχικών αναγκών είναι απαραίτητο να αποστέλλουν αιτήµατα παροχής γνωµοδότησης για πλήρωση θέσεων εποχικών αναγκών.

Η κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το προγραμματισμό προσλήψεων έτους 2014, θα γίνει στην αίθουσα του κτιρίου Μελά , την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 13.00
         

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.