powered by Surfing Waves

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Online αλλαγή της απόφασης για την ΒΙΠΕ. Ούτε αυτοί δεν ξέρουν τι αποφάσισαν

Ξέχασαν το δικηγόρο

Δεν έχει όρια η έλλειψη σοβαρότητας  και ερασιτεχνισμού  της Δημοτικής Αρχής. Λίγες  ώρες μετά την  δημοσίευση της απόφασης  του Δημοτικού Συμβουλίου για την ΒΙΠΕ στο Διαύγεια   με (ΑΔΑ ΒΙΨΓΩΛ5-2ΞΘ) άλλαξαν την αρχική  τους  απόφαση με μια νέα ανάρτηση στο Διαύγεια  (ΑΔΑ: ΒΙΨΓΩΛ5-ΜΙΨ). Η παλαιότερη ανάρτηση    ΑΔΑ ΒΙΨΓΩΛ5-2ΞΘ  αφαιρέθηκε  από τον ιστότοπο του Διαύγεια και είναι αυτή που δημοσίευσε το Ε.Β.

Αυτό που ξέχασαν και πρόσθεσαν στην νέα  εκδοχή της απόφασης  στο Διαύγεια  ήταν η σημαντική  πρόταση  στο κείμενο της απόφασης που ψηφίστηκε  ότι το Δημοτικό Συμβούλιο “ Παραπέμπει το θέμα στην Οικονομική Επιτροπή για τον ορισμό πληρεξουσίου δικηγόρου".

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα θυμηθούν τίποτα άλλο να προσθέσουν αργότερα με νέα ανάρτηση, ούτως ή άλλως το τι αποφασίζει το Δημοτικό Συμβούλιο έχει λίγη σημασία για την συγκεκριμένη Δημοτική Αρχή.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.