powered by Surfing Waves

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Λειβαδάρας: "σύμφωνα με τους νομικούς μας κανονικά δεν χρωστάμε τίποτα, θέλουμε και πληρώνουμε"

Ο Δήμαρχος Κηρέως, κ. Ενωτιάδης υπογράφει την σύμβαση με τον κ. Λειβαδάρα της  Λάμδα Ναυς ΑΕ, 
την Μεγάλη Τρίτη  στις 14/4/2009.  Η εταιρεία έχει να πληρώσει ενοίκιο  στο δήμο από τον Νοέμβρη του 2009 και χρωστά 408.000 ευρώ
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα Παλμός της Βόρειας Ευβοίας που κυκλοφόρησε το Σάββατο 30/11/13, ο κ. Ψαρρός ανακοίνωσε στο δημοτικό συμβούλιο  ότι σύμφωνα  με το συμβόλαιο τα βεβαιωθέντα χρέη  της Λάμδα Ναυς ΑΕ είναι 364.000 ευρώ και οι προσαυξnσεις 44,000 ευρώ, σύνολο δηλαδή 408.000 ευρώ.
Με τα νούμερα  που έδωσε οκ. Ψαρρός η Λάμδα Ναύς ΑΕ που ενοίκιασε το χώρο του Ναυπηγέίου στο Κυμάσι τον Απρίλη του 2009  έχει να πληλώσει ενοίκια από τοον Νοέμβριο του 2009.

Ο κ. Λειβαδάρας ιδιοκτήτης της Λάμδα Ναύς ΑΕ σύμφωνα με το Παλμό  ανέφερε " έχουμε προσφέρει πάρα πολλά στο Δnμο, σύμφωνα με τους νομικούς μας κανονικά δε χρωστάμε  τίποτα  θέλουμε και πληρώνουμε"

Η  Λάμδα Ναύς ΑΕ έχει κάνει αγωγή κατά του Δnμου  αλλά το δικαστnριο έχει πάρει αναβολή nροκειμένου να γίνει εξωδικαστικn συνεννόηση.

Μπορείτε να διαβάσετε λεπτομέρειες στον έντυπο  Παλμό της Βόρειας Εύβοιας

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.