powered by Surfing Waves

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Η ΔΕΥΑ προσλαμβάνει 8 άτομα. Πλήττεται από "κατεπείγουσες" ανάγκες πάλι.


Το ΔΣ της ΔΕΥΑ αποφάσισε την  "πρόσληψη 8 ατόμων (6 εργατών γενικών καθηκόντων και 2 οδηγών) η οποία είναι επιτακτική ανάγκη, λόγω του υψηλού κινδύνου για την ασφάλεια και τη δημόσια υγιεινή των πολιτών, ώστε να  ανταπεξέλθουμε στο καθαρισμό των φρεατίων όμβριων υδάτων, των χειμάρρων και των κοιτών των ποταμών, για να αποφευχθούν οι ζημιές, που ενδεχομένως μπορεί να προκληθούν από νεροποντές". 

Η διάρκεια απασχόλησης είναι δυο μήνες

Ο κ. Ψαρρός έδωσε την παρακάτω αιτιολογία: "Επειδή είμαστε στη καρδία της χειμερινής περιόδου, είναι ανάγκη να προβούμε στο καθαρισμό των φρεατίων όμβριων υδάτων, των χειμάρρων και των κοιτών των ποταμών, ώστε να αποφευχθούν ζημιές, που ενδεχομένως μπορεί να προκληθούν από νεροποντές. Λόγω έλλειψης μόνιμου προσωπικού στην επιχείρηση, η πρόσληψη 8 ατόμων (6 εργατών γενικών καθηκόντων και 2 οδηγών) είναι επιτακτική ανάγκη, λόγω του υψηλού κινδύνου, καθώς επίσης το συγκεκριμένο θέμα αφορά την ασφάλεια και τη δημόσια υγιεινή των πολιτών και εφιστώ τη προσοχή σας για την επιτακτική ανάγκη πρόσληψης των συγκεκριμένων ατόμων.

Το λόγο πήρε η κ. Λουκά η οποία εγκρίνει τη πρόσληψη και επιπλέον πρόσθεσε να μην απασχολούνται συνέχεια τα ίδια άτομα."

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.