powered by Surfing Waves

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ο Ψαρρός σβήνει τις χρεώσεις ύδρευσης από το 2008 μέχρι το 2013 σε Σύμβουλο της παράταξης του.



 Ο κ. Ψαρρός διέγραψε χρέωση 480,5 Ευρώ σε Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης του  για την περίοδο  2008μέχρι το  2013 με το αιτιολογικό "ΑΚΥΡΩΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ" .    Μπορείτε να βρείτε το όνομα του Δημοτικού Συμβούλου εδώ.

Μαζικές διαγραφές
Άλλες 58 χρεώσεις  λογαριασμών ύδρευσης διαγράφηκαν  λόγω βλάβης των υδρομέτρων και λαθη στην καταμέτρηση από τους υδρομετρητές. Η καταμέτρηση κατανάλωσης νερού γίνεται από εργολάβο.

Η απόφαση υπογράφηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ.  Βέβαια στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑ,  όπως προκύπτει από τα πρακτικά, οι περισσότεροι  που δεν λένε όχι στο Ψαρρό σε τίποτα.Υπερψηφίζουν τα πάντα.

Κατά την συνεδρίαση της ΔΕΥΑ Κ.Ψαρρός  ανέφερε:  "Κύριοι Σύμβουλοι, το 1ο θέμα αφορά διάφορες αιτήσεις πολιτών ως προς την διαγραφή κάποιων χρηματικών ποσών. Σε όλες τις περιπτώσεις των αιτήσεων έχουν γίνει οι απαραίτητοι έλεγχοι από τους υδραυλικούς και γενικότερα αφορά περιπτώσεις λάθος μετρήσεις ενδείξεων υδρομετρητών, μη συνδέσεων στην αποχέτευση, κατηγορία
χρεώσεων Α.Μ.Ε.Α. κ.α
."

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.