powered by Surfing Waves

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Νέα κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Στροφυλιά







 Νέα άδεια  δόθηκε για την Κατασκευή Κεραίας Σταθμού Ξηράς στη θέση ΣΤΡΟΦΥΛΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ την Εταιρεία “VODAFONE  στην  ΣΤΡΟΦΥΛΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ στη ΘΕΣΗ ΔΕΝΔΡΑΚΙΑ,
Συντεταγμένες: 23 ° 23 ' 22 ''
38 ° 48 ' 23 ''
Υψόμετρο εδάφους 178,6
Ύψος κτιρίου 2,85 m
Αριθμός ιστών 1
Ύψος υψηλοτέρου ιστού μαζί με το αλεξικέραυνο 28,05 m
2. Η κατασκευή κεραίας μπορεί να φέρει κεραίες εκπομπής και λήψης για την παροχή ασύρματων δικτύων ηλεκτρονικών επικοινωνιών υπό καθεστώς Γενικής Άδειας, ως ακολούθως:
3. α) Μέχρι 3 κεραίες εκπομπής - λήψης για να παρέχει υπηρεσίες ηλεκτρονικών επικοινωνιών σύμφωνα με τον παρακάτω Πίνακα:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΨΕΛΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΟΧΟΣ
6 Κινητή υπηρεσία στα 900 MHz VODAFONE
6 Κινητή υπηρεσία στα 1800 MHz VODAFONE
3 Κινητή υπηρεσία στα 2100 MHz VODAFONE
β) Κατ' ανώτατο όριο μέχρι 29 μικροκυματικές κεραίες για την υλοποίηση δισημειακών  μικροκυματικών ραδιοζεύξεων, σύμφωνα με την Γνωμάτευση της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.