powered by Surfing Waves

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Μόνο ένας συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ γιατρός για όλο το δήμο μας


Στα δημαρχεία της χώρας οι λίστες με τους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ γιατρούς


Στα δημαρχεία της χώρας αναρτούνται κατάλογοι με τους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ γιατρούς με σκοπό την άμεση ενημέρωση των ασφαλισμένων.
Υπενθυμίζεται ότι τα στοιχεία των συμβεβλημένων γιατρών είναι αναρτημένα και site του Οργανισμού, http://www.eopyy.gov.gr/MedSupplier/Index#

Για το δήμο μας στην λίστα υπάρχει μόνο ένας συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ  γιατρός στο Μαντούδι.
 
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ, θα ακολουθήσει άμεσα η έκδοση Υπουργικής Απόφασης για την σύσταση του Ανώτατου Υγειονομικού Συμβουλίου με επιπλέον αρμοδιότητες την έγκριση μετάβασης για νοσηλεία στο εξωτερικό έτσι ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η ευαίσθητη και κρίσιμη αυτή διαδικασία, χωρίς ταλαιπωρία των ασφαλισμένων.
Στο ίδιο πλαίσιο συστήνονται Επιτροπές εξωσωματικής , Φαρμάκων Εξωτερικού και Υψηλού Κόστους Ειδικών Θεραπειών αλλά και οι Πρωτοβάθμιες και Δευτεροβάθμιες Υγειονομικές Επιτροπές, ώστε να εξεταστούν όλα τα περιστατικά που αφορούν κατ΄ αντιστοιχία εξωσωματικές, φάρμακα υψηλού κόστους αλλά και αναρρωτικές άδειες.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.