powered by Surfing Waves

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

3.000 υπάλληλοι ΟΤΑ σε διαθεσιμότητα μέχρι το τέλος Μαρτίου





Μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα τεθούν σε διαθεσιμότητα ακόμα 3.000 υπάλληλοι από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών το οποίο αποκαλύπτει η εφημερίδα «Εθνος».

Η διεύθυνση προϋπολογισμού του υπουργείου Οικονομικών σε επιστολή που απέστειλε στο υπουργείο Εσωτερικών με ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 2014, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για την περικοπή περίπου 100 εκατ. ευρώ από την επιχορήγηση των ΟΤΑ, επικαλείται τη μείωση της μισθοδοσίας λόγω των υπαλλήλων που θα τεθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

Ετσι, προκύπτει ότι το υπουργείο Οικονομικών έχει προεξοφλήσει 3.000 διαθεσιμότητες μέχρι το τέλος Μαρτίου, πέρα αυτές που έχουν γίνει ήδη, και αν δεν γίνουν οι ΟΤΑ θα βρεθούν σε οικονομικό αδιέξοδο.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.