powered by Surfing Waves

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Φαιδρολογήματα Στέφου για την "τροποποποίηση" της παραποίησης των πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου για την Αρχαία Κήρινθο




Η παραποίηση των πρακτικών του δημοτικού συμβουλίου είναι αξιόποινη πράξη. Το δημοτικό συμβούλιο είναι το ανώτερο όργανο λήψης απόφασης στον δήμο. Η τήρηση των πρακτικών του Δ.Σ. είναι η διασφάλιση της δημοκρατικής λειτουργίας. Εδώ έχουμε την απόλυτη εξόφθαλμη κάλυψη παραχάραξης και δεν τιμωρείται κανένας. Η στάση της αντιπολίτευσης σε ένα τόσο σοβαρό θέμα αρχής ήταν υποτονική.

Να υπενθυμίσουμε τις 27/12//13 με έγγραφο του ο Συνεταιρισμός Μαντουδίου επιβεβαίωσε ότι υπήρξε αλλοίωση των πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου για τα αντισταθμιστικά οφέλη της παραχώρησης του χώρου της Αρχαίας Κηρίνθου. Το έγγραφο του Συναιτερισμού δεν άφηνε περιθώρια για παρερμηνείες όταν έλεγε "Υπενθυμίζουμε ότι αντίγραφο της Απόφασης της Γ.Σ. του Συνεταιρισμού μας κατατέθηκε στα πρακτικά και αναγνώστηκε στο Δ.Σ. απο την πρόεδρο Κα Στέφου και οι όροι της έγιναν ομόφωνα αποδεκτοί από το Σώμα οπως παρακάτω".


Το φαιδρολόγημα Στέφου
Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στέφου αναφέρει "Εκ παραδρομής στην σύμβαση όπως διατυπώνεται κάποιοι όροι που τίθενται από την μεριά του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού δεν αναφέρθηκαν και προτείνω όπως ανακαλέσουμε την προηγούμενη απόφαση και πάρουμε νέα στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται".

Τώρα πως έγινε εκ παραδρομής να εξαφανιστεί από το γραπτό κείμενο σύμβασης που εγκρίθηκε στο δημοτικό συμβούλιο μόνο ο συγκεκριμένος όρος της σύμβασης μπορεί να θεωρηθεί μόνο σαν "παραφυσικό φαινόμενο"!. Για διαβολική σύμπτωση ο συγκεκριμένος όρος που εξαφανίστηκε ήταν αυτός που αμφισβητούσε πρόεδρος τοπικής κοινότητας από την παράταξη Ψαρρού.
Βέβαιως ο καταγώμενος εκ Μαντουδίου αντιδήμαρχος είχε λίγο ενδιαφέρον να υποστηρίξει τα συμφέροντα της γενέτειρας του και να εμποδίσει την παραποίηση. Προφάνως έχει εξασφαλισμένους τους ψήφους Μαντουδίου και ψαρεύει σε άλλες κοινότητες. Έτσι απλά χωρίς τιμωρία παραχαράσουμε τα πρακτικά και αν πιάσει, έπιασε.


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.