powered by Surfing Waves

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ο Δήμος στηρίζει τράπεζα τροφίμων που δραστηριοποιείται σε Λίμνη και Αγία Άννα



Τράπεζα τροφίμων: Στην περιοχή Λίμνης και Αγίας Άννας τους τελευταίους μήνες οι οικογένειες που στηρίζονται από την τράπεζα τροφίμων έχουν φθάσει τις 65.

Από το Διαύγεια:
Ψαρρός: Κύριοι σύμβουλοι, το συμβούλιο της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος Αρχιερατικών Περιφερειών Αιγαίων-Νηλέως με  έγγραφο του προς το δημοτικό συμβούλιο, αναφέρει τα πιο κάτω:
«Διά της παρούσης τα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου της τραπέζης τροφίμων, σας παρακαλούν εάν υπάρχει η δυνατότητα να προσφερθεί μέσω του Δήμου βοήθεια και ενίσχυση στην τράπεζα τροφίμων τοπικής μας Εκκλησίας.
Όλοι καθημερινά διαπιστώνουμε ότι ο αριθμός των συνανθρώπων μας που χρειάζονται βοήθεια και ενίσχυση αυξάνει. Χτυπούν την πόρτα της Εκκλησίας και αυτή ως μητέρα και τροφός, ανταποκρίνεται στο μέτρο των δυνατοτήτων που έχει.
Στην περιοχή Λίμνης και Αγίας Άννας τους τελευταίους μήνες οι οικογένειες που στηρίζονται από την τράπεζα τροφίμων έχουν φθάσει τις 65.
Η βοήθεια σας προς την τράπεζα τροφίμων, την περασμένη χρονιά ήταν πολύ μεγάλη και σας είμαστε ευγνώμονες. Ζητάμε όμως και σήμερα, που οι ανάγκες είναι περισσότερες, την στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της
τοπικής Εκκλησίας. Δίνοντας μας την δυνατότητα να ανακουφίζουμε και να στηρίζουμε τους αδελφούς μας που βρίσκονται σε ανάγκη.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα η ευλογία του Τριαδικού μας Θεού να σας ενισχύει στο έργο της διαχειρίσεως των κοινών. Και να προσφέρει τα επίγεια και τα ουράνια αγαθά του».
Πρόταση μου είναι η συμβολή μας στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ με την προμήθεια τροφίμων ύψους έξη χιλιάδων -6.000- ευρώ. Θεωρώ ότι την δύσκολη περίοδο που ζούμε όλοι μας κάποιοι άνθρωποι ανακουφίζονται μέσα από αυτή την προσπάθεια.
Το δημοτικό συμβούλιο ύστερα από διαλογική συζήτηση κι ανταλλαγή απόψεων
ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (18/1) Α π ο φ α σ ί ζ ο υ ν
Την ενίσχυση της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος Αρχιερατικών Περιφερειών Αιγαίων-Νηλέως ,με τρόφιμα αξίας έξη χιλιάδων -6.000-ευρώ. Η δαπάνη θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου έτους 2014.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.