powered by Surfing Waves

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ουαί τοις αρχομένοις!

 Ουαί τοις αρχομένοις!  Το άκρως ψηφοθηρικό  έργο του χλοοτάπητα Ροβιών βρίσκει σύμφωνους όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους


 Κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 21/11/13 είχε  τονιστεί ότι  "λόγω της δραματικής μείωσης της ΣΑΤΑ κατά 53%  ο δήμος θα   κάνει  μόνο τα  απολύτως αναγκαία έργα.  Αφού δεν υπάρχει ιεράρχηση των αναγκών του δήμου, τα ελάχιστα ΣΑΤΑ διατίθενται στο μεγάλο μέρος  τους για να ικανοποιήσουν τα ποδοσφαιρικά ονειροπολήματα κάποιων συλλόγων, αγνοώτας την σκληρή πραγματικότητα  που έχει δημιουργήσει η κρίση.   Στο ψηφοθηρικό υπολογισμό της δημοτικής αρχής που κατασπατάλα ασυνείδητα δημόσιο χρήμα  που προέρχεται πλεον με την διαθεσιμότητα υπαλλήλων και το κλείσιμο υπηρεσιών  σε "λευκούς ελέφαντες", συμπαρασύρεται και η αντιπολίτευση.

«Τα των αρχόντων κακά, συμφορά τοις αρχομένοις γίνεται»



Από τα δημοσιευμένα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου της 18.2.14


Στέφου:  Κύριοι σύμβουλοι, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας έστειλε την αρίθμ. 8/2014 τεχνική περιγραφή του έργου «Κατασκευή δικτύου άρδευσης χλοοτάπητα γηπέδου Ροβιών» προϋπολογισμού δαπάνης -157.000,00-€ με την οποία πρόκειται να γίνουν εργασίες για την κατασκευή δικτύου άρδευσης καιχλοοτάπητα στο Γήπεδο ΡΟΒΙΩΝ της Δημοτικής Ενότητας Ελυμνίων και
συγκεκριμένα:
« Θα γίνει η εκσκαφή χάνδακα σε βάθος 20-40εκ και στη συνέχεια η τοποθέτηση αγωγών πολυαιθυλενίου για την δημιουργία υπόγειου αρδευτικού δικτύου για το πότισμα της επιφάνειας του γηπέδου δια μέσω αυτόανυψούμενων εκτοξευτήρων .
Θα γίνει εκσκαφή και αφαίρεση των προστατευτικών καλυμμάτων που έχουν τοποθετηθεί επί των στραγγιστηριών και η τοποθέτηση γεωυφάσματος. Θα γίνει Ανάμιξη κηπευτικού χώματος και άμμου ποταμού διαμόρφωση της επιφάνειας του γηπέδου με την επίτευξη των κατάλληλων ρύσεων (0,5%-
1%) με τη χρήση διαμορφωτήρα με σύστημα leaser , βελτίωση Ph εδάφους και στη συνέχεια θα γίνει η εγκατάσταση του προπαρασκευασμένου χλοοτάπητα ) και εν συνεχεία θα ακολουθηθεί η όλη διαδικασία ανάπτυξης και τελικής εγκατάστασης του.
Θα γίνει εγκιβωτισμός του χώρου με πρόχυτα κράσπεδα καθώς και δημιουργία ράμπας στην είσοδο και η κατασκευή μεταλλικής πόρτας. Προβλέπεται η συναρμογή ζεύγους ηλεκτροκινητήρα – αντλίας επάνω σε κοινή βάση για την τροφοδότηση ύδατος υπό πίεση στο δίκτυο άρδευσης . Θα γίνει η πλήρη Η/Μ εγκατάσταση Πίνακα κίνησης καθώς και των αυτοματισμών μέσω προγραμματιστή και Η/Β» .
:
Κουτσουράς Σταύρος: Μας προβληματίζει η περίοδος που έρχεται το θέμα για συζήτηση. Είμαστε θετικοί για το θέμα.

Barrett Anthony: Το γήπεδο πρέπει να φτιαχτεί με σωστές προδιαγραφές. Πρόταση μου είναι όχι φυσικός χλοοτάπητας, λόγω έλλειψης νερού και ιδιαιτέρα τους καλοκαιρινούς μήνες που οι ανάγκες είναι αυξημένες.

Το Δ.Σ. ΟΜΟΦΩΝΑ Α π ο φ α σ ί ζ ε ι
Εγκρίνει την αρίθμ. 8/2014 μελέτη του έργου «Κατασκευή δικτύου άρδευσης –χλοοτάπητα γηπέδου Ροβιών» προϋπολογισμού δαπάνης -157.000,00-€, όπως έχει.
Καθορίζει ως τρόπο εκτέλεσης του έργου με ανοιχτό διαγωνισμό.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.