powered by Surfing Waves

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Το ΠΑΣΟΚ Εύβοιας δεν στηρίζει "γαλάζιους" Αυτοδιοικητικούς (video)





Το προεκλογικό κλίμα έχει ήδη αρχίσει σε επίπεδο αυτοδιοικητικών εκλογών, με την πλειοψηφία των κομμάτων να ξεκαθαρίζει το πολιτικό εκείνο πλαίσιο βάσει του οποίου θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τουλάχιστον σε επίπεδο μεγάλων Δήμων και Περιφέρειας.

Για το ΠΑΣΟΚ όπως διευκρινίζει ο Γραμματέας της ΝΕ Εύβοιας το στοίχημα δεν θα είναι πολιτικό αλλά στοίχημα Ενότητας, δεδομένων των ισχυρών κραδασμών που έχει δεχτεί τα τελευταία χρόνια και από κόμμα εξουσίας παλεύει για την πολιτική του επιβίωση. Αν και δεν θα ανακοινώσει χρίσματα σε υποψηφίους αλλά στήριξη σε πολλά υποσχόμενα κεντροαριστερά στελέχη, σε επίπεδο Περιφέρειας ωστόσο, υπάρχει σαφής προσανατολισμός στήριξης υποψηφίων και συνεργασιών με άλλα κόμματα.



Στοίχημα ενότητας οι εκλογές για το ΠΑΣΟΚ by LAMIASTARGR

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.