powered by Surfing Waves

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Μέτοχος σε ξενοδοχείο της Αιδηψού γίνεται ο δήμος μας

Το 33% του ξενοδοχείου ΥΔΡΑ στην Αιδηψό έρχεται με δωρέα στο δήμο μας. 


Το Δημοτικό συμβούλιο αποδέχτηκε δωρεά του 33% των μετοχών ξενοδοχείου της Αιδηψού από τον κ.  κ. Χρυσικό.  Πρόκειται για το ξενοδοχείο 2 Αστέρων ΥΔΡΑ που βρίσκεται στην περιοχή Λ.ΑΙΔΗΨΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ. Το ξενοδοχείο διαθέτει 27 δωμάτια με 46 κρεβάτια και η περίοδος λειτουργίας του είναι Μάιος - Οκτώβριος.  Το Ξενοδοχείο ΥΔΡΑ προσφέρει στα δωμάτια του Τηλεόραση Κουζίνα Ψυγείο, ενώ από την επιχείρηση θα εξυπηρετηθείτε με Μερικός Κλιματισμός.


Απο τα Πρακτικά της συνεδρίασης
Στέφου: Κύριοι σύμβουλοι, ο κ. Χρυσικός Ανάργυρος του Αριστείδου, κατοίκου Αιδηψού με την από 11.12.2012 αίτηση του απευθύνεται στο δημοτικό συμβούλιο και γνωστοποιεί την επιθυμία του για δωρεά του 1/3 των μετοχών του ήτοι 33,3% της Α. ΧΡΥΣΙΚΟΣ Α.Ε Ξενοδοχείου ΥΔΡΑ που βρίσκεται επί της οδού Ηρακλέους 22,Ο.Τ 26 στα Λ.Αιδηψού ,που
αντιστοιχούν σε 330 τετραγωνικά μέτρα.

.
Το δημοτικό συμβούλιο  αποφάσισε τα παρακάτω:
α) Το δημοτικό συμβούλιο θα ασκήσει τις αρμοδιότητες της παρ.3 του άρθρου 72 του Ν. 3852/2010 επειδή θεωρεί ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό και η αποδοχή της δωρεάς των μετοχών και ο ορισμός του πληρεξουσίου δικηγόρου θα πρέπει να γίνει από το δημοτικό συμβούλιο.
β) Ορίζει πληρεξούσιο δικηγόρο τον κ. Αρβανίτη Ιωάννη του Βασιλείου, κάτοικο Ιστιαίας ,Α.Μ 026874332 ,με σκοπό τον έλεγχο τίτλων ιδιοκτησίας του Ξενοδοχείου και προσώπων μελών της εταιρείας.
γ) Αποδέχεται την δωρεά των μετοχών (33,3%) της Α.ΧΡΥΣΙΚΟΣ Α.Ε Ξενοδοχείου «ΥΔΡΑ» που βρίσκεται επί της οδού Ηρακλέους 22,Ο.Τ 26 στα Λ.Αιδηψού ,που αντιστοιχούν σε 330 τετραγωνικά μέτρα.
δ) Εκφράζει τις ευχαριστίες του δημοτικού συμβουλίου για την ευγενική δωρεά του κ. Χρυσικού Ανάργυρου

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.