powered by Surfing Waves

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Ημέρα Ποίησης- Άνοιξης

Τα …ανοιξιάτικά της φόρεσε η πλατεία Αγίας Λαύρας το πρωί της Πέμπτης 21 Μαρτίου, Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης αλλά και πρώτης μέρας της Άνοιξης. Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, οργάνωσαν μια τρυφερή εκδήλωση γεμάτη ήχους και στίχους και συνολικά 21 μαθήτριες και μαθητές, όπως και οι φιλόλογοι Μαρία Γαλανοπούλου και Παναγιώτης Βάγιας από το 1ο Γυμνάσιο και Ζωή Βαρδάκη από το 3ο Γυμνάσιο Αιγίου, επιμελήθηκαν ποιήματα γνωστών ελλήνων και ξένων ποιητών που άλλα ήταν αναρτημένα σε ταμπλό και άλλα μοιράζονταν μαζί με ένα λουλούδι στους περαστικούς, ως ένα χαρούμενο ανοιξιάτικο δώρο. Παράλληλα, μαθήτριες και μαθητές απήγγειλαν γνωστά ποιήματα αλλά και δικά τους. Μάλιστα, ακούστηκαν και δύο ποιήματα των μαθητριών του 1ου Γυμνασίου Αιγίου Αναστασίας Τσουμπού και Φλώρας Λούκαϊ, που βραβεύτηκαν στον Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό του Μορφωτικού Ομίλου Πετρούπολης Αττικής.

Ήταν μια όμορφη “γιορτή” υποδοχής για την άνοιξη, που έγινε δεκτή με χαμόγελο και κολακευτικά σχόλια από όσους συμμετείχαν αλλά και από τους περαστικούς.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.