powered by Surfing Waves

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Κίνημα «Save Δι@ύγεια»





Στο πλευρό του πρώην υπουργού Γιάννη Ραγκούση, που έχει ξεκινήσει «ανένδοτο» για τη διάσωση του Δι@ύγεια τάσσεται, με ψήφισμά του, το δημοτικό συμβούλιο Ιλίου.

Στη συνεδρίασή του, την Πέμπτη 14.03.2013, ενέκρινε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα σχετικά με τη Δι@ύγεια, το οποίο συμπλέει με τις απόψεις Ραγκούση για το ζήτημα: «Πιστεύουμε ότι βασική προϋπόθεση της αξιοπιστίας των θεσμών είναι η διαφάνεια μέσω της δημοσιοποίησης των αποφάσεών της. Όλοι όσοι υπηρετούμε τις πιο πάνω αρχές στηρίζουμε τη Δι@ύγεια, καθώς έχουμε την άποψη ότι ενσωματώνει, συμβολίζει και προωθεί ακριβώς αυτές τις αξίες, τις αρετές και τα ιδανικά. Σημειώνουμε δε, ότι οι αξίες που ριζώνουν και θεμελιώνονται με τη Δι@ύγεια είναι η Διαφάνεια, η Λογοδοσία, η Εντιμότητα, ο Δημόσιος Έλεγχος, η Αξιολόγηση κ.ά. Είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να απαλλαγούν από την ενοχλητική της παρουσία. Στον αγώνα για την επίτευξη όλων των πιο πάνω πρέπει να συστρατευτούμε όλοι».



Δελεαστικός ο «μπαμπάς» της Δι@ύγειας, πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης αναφορικά με την προστασία του «παιδιού» του, την ώρα που «είναι είναι πολλοί αυτοί στην κυβέρνηση Σαμαρά που θέλουν να απαλλαγούν από την ενοχλητική της παρουσία…»

Καλεί τους πολίτες να συνταχθούν μαζί του και να του προτείνουν «ιδέες για το πώς θα μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα κίνημα υπεράσπισης της Δι@ύγειας στην Ελλάδα και, γιατί όχι, σιγά-σιγά και προώθησης της και διεθνώς». Μάλιστα, και εδώ είναι το δέλεαρ, τους προτείνει να συναντηθούν μαζί του, πριν από το Πάσχα, στην Αθήνα ή στην Πάρο (σ.σ.: η στήλη ψηφίζει «λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και Γιάννη στην… Πάρο).

Για να βοηθήσει, δε, τους μελλοντικούς συντρόφους στο Κίνημα «Save Δι@ύγεια», δίνει και λέξεις – αξίες που πιστεύει πως «ενυπάρχουν και ταυτόχρονα ριζώνουν με τη Δι@ύγεια»;
Αρχίζει «με τα εύκολα και προφανή: Διαφάνεια. Λογοδοσία. Εντιμότητα. Δημόσιος έλεγχος. Αξιολόγηση. Απλοποίηση…».

Τα υπόλοιπα του παζλ; Καλεί τους μελλοντικούς συντρόφους να τα συνεχίσουν – συμπληρώσουν.



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.