powered by Surfing Waves

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Το τόπι της ευτυχίας



Με ξεχωριστή εκδήλωση επαναχρησιμοποίησης παλιών ρούχων κα ιυφασμάτων, με σκοπό τη δημιουργία ενός ξεχωριστού «έργου τέχνης», διοργανώνουν στις 20 Μαρτίου, ο καλλιτεχνικός χώρος έκφρασης, «Ευπαλίνος», η ΜΚΟ «babyfeat» και η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

Ένα εικαστικό γεγονός με πρώτη ύλη τη φαντασία και τη χαρά της δημιουργικότητας, που θα υποστηρίξει τις έννοιες της προσφοράς, της ανταλλαγής και της καλλιτεχνικής έκφρασης, βασισμένο στην ανακύκλωση χρησιμοποιημένων ρούχων και υφασμάτων.

Κάθε επισκέπτης, θα έχει τη δυνατότητα να κατασκευάσει κοσμήματα με παλιά υφάσματα, να ζωγραφίσει πάνω σε ύφασμα και να διασκεδάσει συμμετέχοντας σε μουσικοκινητικά παιχνίδια από τους εμψυχωτές του Ευπαλίνου.

Είσοδος ελεύθερη

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.