powered by Surfing Waves

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Οι όροι εκμίσθωσης του δημοτικού δάσους Λίμνης


Η οικονομική επιτροπή του δήμου ενέκρινε του παρακάτω  όρους μίσθωσης του δημοτικού δάσους Λίμνης στο Δασικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Λίμνης .

A.- Παραχωρεί απευθείας την εκμίσθωση για εκμετάλλευση του δημοτικού δάσους Λίμνης στο Δασικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Λίμνης σύμφωνα με την αριθ. 8/2013  απόφαση του Δημοτ. Συμβουλίου.

B.- Καθορίζει τους όρους της απευθείας παραχώρησης της εκμετάλλευσης του δημοτικού δάσους Λίμνης στο Δασικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Λίμνης ως εξής:

1. Η διαχείριση που θα γίνει, θα είναι σύμφωνη με τις υποδείξεις του δασολόγου της Δ/νσης Δασών Ευβοίας – Δασαρχείο Λίμνης και στην επιφάνεια του Δημοτικού Δάσους Λίμνης της Δημοτικής Κοινότητας Λίμνης και μέχρι τα όρια αυτής όπως θα καθοριστεί από τη Διαχειριστική έκθεση που θα συνταχθεί για το σκοπό αυτό από το Δασαρχείο Λίμνης .

2. Χρόνος έναρξης για την υλοτομία ορίζεται για τη συστάδα ο χρόνος από την έκδοση της σχετικής άδειας απολήψεως και ισχύει για ένα έτος.-

3. Η ξυλεία που θα υλοτομηθεί σύμφωνα με την ισχύουσα Διαχειριστική μελέτη  αφορά την απόληψη δασικών προϊόντων.

4. Όλοι οι δημόσιοι και δημοτικοί φόροι, εισφορές κ.λ.π. βαρύνουν τον Συνεταιρισμό.

5. Η υλοτομία θα γίνει σύμφωνα με την Διαχειριστική έκθεση και τις διατάξεις περί  Δασών και τις υποδείξεις της Δασικής Υπηρεσίας του Νομού Εύβοιας – Δασαρχείο Λίμνης.

6. Η Εξέλεγξη και καταμέτρηση των δασικών προϊόντων θα γίνει για μια και μόνον φορά για κάθε είδος πάνω στους δασικούς δρόμους.

7. Ο Δασικός Συνεταιρισμός θα καταβάλλει το ποσό των 150 € ετησίως .

8. Η μίσθωση ορίζεται για χρονικό διάστημα τριών (3) ετών.


9. Ο μισθωτής Συνεταιρισμός υποχρεούται μέσα σε (10) μέρες από την κοινοποίηση της εγκριτικής της παρούσας απόφασης να προσέλθει για την σύνταξη και υπογραφή σχετικού συμφωνητικού, διαφορετικά κηρύσσεται έκπτωτος και εκπίπτει συγχρόνως, η δε εγγύησή του σαν ποινική ρήτρα χωρίς δικαστική παρέμβαση.

10. Απαγορεύεται ρητά στο Συνεταιρισμό να παραχωρήσει με οποιαδήποτε μορφή το δικαίωμα της εκμετάλλευσης που του παραχωρήθηκε από το Δήμο και θεωρείται άκυρη η σύμβαση. Οι παραβάτες τιμωρούνται με χρηματική ποινή, που είναι τουλάχιστον ίση με το δεκαπλάσιο της αξίας του λήμματος ή με φυλάκιση έξι μηνών ή και με τις δύο αυτές ποινές.

11. Η σύμβαση θεωρείται γενομένη μετά από δέκα μέρες από την κοινοποίηση της εγκριτικής της παρούσας από το Δήμο στο μισθωτή.-

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.