powered by Surfing Waves

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ο δήμος νοικιάζει μαγαζί στη Κρύα Βρύση με 250€ μηνιαίως. Η δημοπρασία εκμίσθωσης θα γίνει στις 12/4/13



Το εκμισθούμενο ακίνητο κατάστημα βρίσκεται στον οικισμό ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ Τοπικής  Κοινότητας Κηρίνθου του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας και έχει εμβαδόν  εσωτερικού χώρου 37,50 τ.μ. καθώς και υπαίθριου χώρου 50,5 τ.μ. και θα  χρησιμοποιηθεί ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η δημοπρασία θα είναι φανερή και προφορική πλειοδοτική και θα διεξαχθεί στο  Δημοτικό Κατάστημα Μαντουδίου από την Αρμόδια Επιτροπή η οποία είναι η Οικονομική Επιτροπή στις 12/4/2013 ημέρα Παρασκευή και από ώρα 10.00 μέχρι 12η  μεσημβρινή

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε δώδεκα (12)έτη

Το κατώτατο όριο μίσθωσης ορίζεται το ποσό των 250,00 € μηνιαίως το οποίο  θα αναπροσαρμόζεται ανά δύο έτη σε ποσοστό 2%.
Οι όροι συμμετοχής στην δημοπρασία δημοσιεύονται στο Διαύγεια

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.