powered by Surfing Waves
Anonymous: Στο χωριό μας λένε: πες μου με ποιον πας,να σου πω ποιος είσαι.
Κ.Τριανταφύλλου, αν διαγράφετε οποία σχόλια/γνώμες είναι αντίθετα με τα δικά σας πιστεύω και δεν εξυπηρετούν τους προϊσταμενους σας αυτό είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ.
Καλή η Εξουσία και τα ωφέλη της αλλά και πονηρή.
Anonymous: https://diavgeia.gov.gr/doc/61%CE%9C4%CE%9F%CE%9B%CE%A47-%CE%A6%CE%A17?inline=true

ΠΟΣΟ ΑΚΡΙΒΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΤΑΡΕΙ
Anonymous: ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΟΥ?
ΨΑΡΡΟΥ, ΦΛΩΚΟΣ, ΜΟΥΡΙΑΣ, ΚΑΝΤΖΟΥΡΑΣ, ΜΠΕΙΚΑΣ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΑΝ
ΣΤΗ ΨΗΦΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΕΧΕΙ Π ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ Κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ
ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΣ
ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΡΙΖΕΙΣ
ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΟΥ
ΑΛΛΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΙΕΣ ΣΟΥ?
ΦΥΓΕ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ
Anonymous: Ξέρει κανείς τι γίνεται εδώ https://www.reddit.com/r/Limnievias/Anonymous: τρεισ παγιδες εχει ο δημρχος σταμουλο καντζουρα κουτσουραAnonymous: Παρέμβαση 3 δημοτικών συμβούλων για την μονάδα αποθείωσης και τον έλεγχο της ρύπανσης

Αγαπητοί συνδημότισσες /τες. 6/1/2022

Έπειτα από μεγάλη πίεση από ομάδα κατοίκων του Δήμου μας, πίεση πολλών μηνών προς την Δημοτική αρχή, την Περιφέρεια και προς τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Μάθαμε γιατί και για ποιον λόγο, για ένα μεγάλο διάστημα,
Anonymous: 4 Δεκεμβρίου 2021-1.02μ.μ.
Ο σαραντάρης σε αισχρούς χρωστά την καρέκλα του και τώρα ξεχρεώνει την "εκδούλευση".
Anonymous: 621 Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του Επιχειρηματικού Πάρκου Μαντουδίου με έκδοση της απόφασης του άρθρου 53 παράγραφος 3 του Ν. 3982/2011 η παρούσα απόφαση παύει να είναι σε ισχύ.]
622 Ερώτημα 13 :
623 Έχει εκδοθεί η ως άνω απόφαση ώστε να ισχύει και η ΑΕΠΟ και να λειτουργούν νομίμως οι εγκαταστάσεις;

7 Έλεγχος τήρησης των περιβαλλοντικών όρων της ΑΕΠΟ
«
Anonymous: «6.3 Οι μέσες ημερήσιες τιμές των συνεχών μετρήσεων, τα αποτελέσματα των περιοδικών μετρήσεων των ατμοσφαιρικών εκπομπών, η ημερομηνία διενέργειας των μετρήσεων, το είδος των μετρήσεων, τυχόν παρατηρήσεις και το ονοματεπώνυμο του ελέγξαντος να καταγράφονται σε ημερολόγιο καταγραφής των εκπομπών το οποίο να έχει αριθμημένες σελίδες και να είναι θεωρημένο από τη Δ/νση ΠΕΧΩΣ/ΠΣΕ.»
Ερώτημα 11:<
Anonymous: « 6.2.1 από τις καμίνους έψησης τήξης να λειτουργεί σύστημα συνεχούς μέτρησης και καταγραφής των εκπομπών αιωρούμενων σωματιδίων, ΝΟχ, SOX, CO. Οι μέσες ημερήσιες τιμές εκπομπής δε θα πρέπει να υπερβαίνουν τα όρια της παραγράφου Β1.1.»
Ερώτημα 7:
α)Υπάρχει εγκατεστημένο το σύστημα σε κάθε κάμινο εψησης;
β)Ελέγχεται από την Περιφέρεια η υπέρβαση των ορίων;
« 6.2.2 Στην έξοδο
Anonymous: « 5.1.1.8 Να υποβληθεί, προς έγκριση, στην αρμόδια Υπηρεσία του ΥΠΕΝ (Τμήμα Ποιότητας του αέρα/Δ/νση Κλιματικής Αλλαγής), με κοινοποίηση αυτής και στην υπηρεσίας μας, ένα εξάμηνο πριν από τη λειτουργία του παραπάνω σταθμού και του φούρνου σχετική Τεχνική Έκθεση, η οποία πρέπει τουλάχιστον να περιλαμβάνει :
? Περιγραφή και χαρακτηριστικά της προς εξέταση περιοχής
? Πιθανές παραμέτρους
Anonymous: Eνα σύστημα ξηρής αποθείωσης των καυσαερίων, στον οποίο ψεκάζεται χημικά ενεργή καυστική μαγνησία (MgO), ώστε να εξουδετερώνει το μεγαλύτερο μέρος του υπάρχοντος SO2 και SO3, που υπάρχουν στα καυσαέρια. Τα προϊόντα της αντίδρασης είναι θειώδες μαγνήσιο και θειικό αντίστοιχα, τα οποία συλλέγονται στο φίλτρο καυσαερίων»
Ερώτημα 1:
Υπάρχουν εγκατεστημένες και λειτουργούσες οι ανωτέρω
Anonymous: ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ
Αντωνίου Βούλγαρη του Διονυσίου
Περιφερειακού Συμβούλου
Επικεφαλής Παράταξης ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΕΡΕΑ
Διευθ: Κριού 23 Χαλκίδα
e-mail: vouleretria@gmail.com
Χαλκίδα 14.11..2021
Προς: Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Γεν. Δ/νση Εσωτερικης Λειτουργίας -Δ/νση Διοίκησης
Τμήμα Συλλογικών Οργάνων
Γραμματεία Περιφερειακού Συμβουλίου

ΘΕΜΑ :
Anonymous: Στην κηδεία του αποθανόντος απο τον κορωνοϊό ιερέα,ιερείς δίπλα στο φέρετρο ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ!!!!!
Anonymous: ΝΑ ΕΙΣΑΙ 70 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑΙΙΙΙΙΙ 70 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΤΌΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ 1 ΣΑΡΑΝΤΑΧΡΟΝΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΚΟΡΕΥΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥPowered by Sneeit

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Αύριο 20/3 η τελευταία ημέρα για συμμετοχή στον Ευβοϊκό διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής






Πανευβοϊκός διαγωνισμός μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής Μια ευκαιρία κάνουμε να αναδείξουμε την πεντανόστιμη κουζίνα της Βόρειας Εύβοιας και την περιοχή μας κ σε αυτήν την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Εύβοιας, σε συνεργασία με τον τομέα Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ PRAXIS και την Ένωση Ξενοδόχων Εύβοιας. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 20 Μαρτίου 2013


Στόχος του διαγωνισμού είναι η απόκτηση ταυτότητας της Εύβοιας και Σκύρου μέσα από τα προϊόντα και τις γεύσεις της.

• Πολλές περιοχές της Ελλάδας έχουν καταφέρει να καθιερώσουν, να προβάλουν και να διαδώσουν τα τοπικά τους εδέσματα πχ ο κρητικός ντάκος, το σπετζοφάϊ κλπ.

• ή ύπαρξη χαρακτηριστικών τοπικών πιάτων συμβάλλει θετικά στην γενικότερη τουριστική προβολή ενός τόπου, στην αναγνωρισιμότητα των προϊόντων του και στην θετική εικόνα των  επισκεπτών του.

• επιπλέον, τα καθιερωμένα τοπικά πιάτα μπορεί να αποτελέσουν μια καλή αφετηρία για ανάδειξη νέων μορφών τουρισμού (γαστρονομικός τουρισμός).


Οφέλη για τις επιχειρήσεις και τον νομό


• ανάδειξη γαστρονομικής ταυτότητας του νομού.

• τουριστική προβολή του νομού.

• καθιέρωση αναγνωρίσιμων τοπικών προϊόντων.

• Προώθηση της κατανάλωσης και προβολή τοπικών αγροτικών και μεταποιημένων προϊόντων.

• συμβολή στην αύξηση της ζήτησης στις επιχειρήσεις εστίασης και τουρισμού.

• συμβολή στην ανάπτυξη νέων μορφών τουρισμού.

• συμβολή στην αύξηση της επισκεψιμότητας του νομού.

• Προβολή των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό

Διαδικασία


• Θα υπάρχουν τρεις κατηγορίες στον διαγωνισμό: Πρωινό, Φαγητό και γλυκό.

• οδιαγωνισμός θα ανακοινωθεί σε όλο το νομό με αφίσες και φυλλάδια, αλλά και με ηλεκτρονικά μηνύματα και κάθε πρό σφορο μέσο.

• κάθε άτομο ή επιχείρηση στέλνει μέχρι μία (1) συνταγή για κάθε κατηγορία του διαγωνισμού (πρωινό ή φαγητό ή γλυκό).

• Θα οργανωθούν στη βόρεια-νότια εύβοια-ςκύρο και στη χαλκίδα στους χώρους του ιεκ PRAXIS από ένας διαγωνισμός με σκοπό να προκριθούν οι 10 καλύτερες συνταγές ανά περιοχή.

• ή επιτροπή αξιολόγησης:

• θα προαξιολογήσει όλες τις συνταγές,

• θα προκρίνει στην επόμενη φάση όλες όσες συνταγές πληρούν τα βασικά κριτήρια του διαγωνισμού,

• θα επιλέξει τις τελικές 10 καλύτερες συνταγές, με κριτήρια όπως: αντιπροσωπευτικότητα, πρωτοτυπία, μοναδικότητα, παράδοση, δυνατότητα καθιέρωσης, απλότητα στην παρασκευή, χρήση τοπικών πρώτων υλών κλπ.

• οι διαγωνιζόμενοι στους οποίους ανήκουν οι τελικές 10 καλύτερες συνταγές, θα κληθούν να τις υλοποιήσουν σε κατάλληλο χώρο με την επίβλεψη και βοήθεια ομάδα σεφ.

• ή επιτροπή αξιολόγησης θα επιλέξει το καλύτερο γλυκό και το καλύτερο φαγητό και θα τους απονείμει τον τίτλο Πρωινο τής ευβοιας, Πιατο τής ευβοιας, γλυκο τής ευβοιας.

• ή απονομή των βραβείων θα γίνει σε κεντρικό σημείο, όπου στον μπουφέ θα υπάρχουν εδέσματα από τα 10 καλύτερα πιάτα.

• Όλες οι συνταγές που θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό μετά την προεπιλογή, θα περιληφθούν σε καλαίσθητο τόμο – έκδοση με τα γλυκά και τα φαγητά της εύβοιας και θέματα από την γενικότερη τουριστική προβολή του νομού.

• Σε περίοπτη θέση θα είναι βεβαίως τα πιάτα που αναδείχτηκαν • το ίδιο υλικό θα είναι διαθέσιμο σε ειδικές ιστοσελίδες του επιμελητήριου εύβοιας, του ιεκ PRAXIS και επαγγελματιών.

Δηλώσεις συμμετοχής


• Στείλτε την συνταγή σας σε οποιαδήποτε μορφή (αρκεί να είναι ευανάγνωστη και κατανοητή) στην διεύθυνση, το fax ή το e-mail του επιμελητηρίου Εύβοιας που αναφέρονται παρακάτω.

• Συμπληρώστε οπωσδήποτε την κατηγορία που συμμετέχετε:  Πρωινο ή Φαγήτο ή γλυκο.

• γράψτε αναλυτικά το Όνομα, επίθετο, διεύθυνση, ΤΚ, τηλέφωνο, κινητό και e-mail (όσα από αυτά υπάρχουν).

• αν είστε επαγγελματίας της εστίασης ή του τουρισμού αναγράψτε αναλυτικά την επωνυμία και τα στοιχεία της επιχείρησης (διεύθυνση, τηλέφωνο, email κλπ).

• για διευκόλυνσή σας μπορείτε να χρησιμοποιείτε το τυποποιημένο έντυπο που διατίθεται

Δικαίωμα συμμετοχής

Όλοι οι κάτοικοι της Εύβοιας - Σκύρου και οι επαγγελματίες της εστίασης και του τουρισμο

Επιτροπή αξιολόγησης

• Λευτέρης Λαζάρου, Chef

• Θανάσης Ρούσσος, Chef

• Κοσμάς Μαρίνος, Pastry Chef

• εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου



Βραβεία


1ο : ταξίδι δύο ατόμων 5 ημερών στο εξωτερικό

2ο: δύο υποτροφίες δύο (2) ετών μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής

3ο: μία υποτροφία για σεμινάριο μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής

4ο -10ο :διήμερη διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της Εύβοιας- Σκύρου

οι υποτροφίες αφορούν σε επιδότηση του 50% των διδάκτρων και είναι πλήρως μεταβιβάσιμες σε όποιον επιθυμούν οι νικητές.


Πληροφορίες - αιτήσεις:


τηλ: 22210-23510, 86452 FAX: 22210-80918 • e-mail: piatoevias@yahoo.gr

Επιμελήτήριο Ευβοιας:Ελ. Βενιζέλου 12, Xαλκίδα • τηλ. 22210 22885 www.eviachamber.gr

Δηλώσεις συμμετοχής:

μέχρι 20 Μαρτίου 2013 υπεύθυνη ενημέρωσης κα Ελένη Τσακμάκα


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.