powered by Surfing Waves

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Αίτηση στον ΟΑΕΔ για την επιδοτούμενη πρόσληψη άλλων 10 ατόμων 55-64 ετών για 27 μήνες θα υποβάλει η ΔΕΥΑ


Από τα πρακτικά
κ Ψαρρός: Βάση απόφασης 4589/182 η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως στις
9/11/2011 με αριθμ.φυλλου 2639 και αφορά πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτερου βαθμού (Δήμων και Περιφερειών), για την απασχόληση 5.000 ανέργων ηλικίας 55-64 ετών, ενταχθήκαμε στο πρόγραμμα αυτό με αριθμ.αποφ. 38/2011 με πρόσληψη 13 ατόμων προσωπικό. 
Σήμερα με την παρούσα και  εκτιμώντας τις αυξημένες ανάγκες εργασιών λόγω διευρυμένων αρμοδιοτήτων της ΔΕΥΑ,  προτείνω να υποβάλλουμε αίτηση στον ΟΑΕΔ για ένταξη άλλων 10 ατόμων στο  πρόγραμμα πλησίον σύνταξης 55-64. Το πρόγραμμα έχει διάρκεια είκοσι επτά (27) μήνες,  οι είκοσι τέσσερις (24) μήνες είναι με επιδότηση 25 € ημερησίως ανά εργαζόμενο και οι υπόλοιποι τρεις (3) μήνες χωρίς επιδότηση με δέσμευση η πληρωμή τους να γίνετε από ίδιους πόρους της επιχείρησης.

Ο κ. Ρούμπος έθεσε θέμα αξιοποίησης του προσωπικού το οποίο προσλαμβάνεται και με τι ειδικότητες και πως πρέπει για να γίνεται σωστή και παραγωγική δουλειά.

Ο κ. Κουτσουράς ψηφίζει το θέμα αλλά με επιφύλαξη της νομιμότητας των διαδικασιών, της ανάρτησης, της διαφάνειας, η επιλογή να γίνει με αξιοκρατικά κριτήρια και πως θα πρέπει να δημοσιευτεί ανακοίνωση προς όλους τους πολίτες για να ενημερωθούν.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.