powered by Surfing Waves

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

20.000 Ευρώ για το Καρναβάλι 2013



Το δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τις παρακάτω δαπανες:

20.000,00 €. «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ» «ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2013», να καλυφθούν οι δαπάνες των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 έως και την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013 στον Δήμο μας. Συγκεκριμένα θα υπάρξουν ηχητικές καλύψεις των εκδηλώσεων, καθώς επίσης και θα προσφερθούν τα πατροπαράδοτα εδέσματα της Καθαρής Δευτέρας με τα αναγκαία μέσα σερβιρίσματος (πιατάκια, κουταλάκια, ποτήρια, μπολ, κλπ μιας χρήσης).

5.000,00 €. «ΔΑΠΑΝΕΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ» για να καλυφθούν οι δαπάνες των εκδηλώσεων των Εθνικών Εορτών της 25ης Μαρτίου 2013 και 28ης Οκτωβρίου 2013 και της εκδήλωσης για την Εθνική Αντίσταση κατά της οποίες θα διεξαχθούν οι καθιερωμένες δεξιώσεις για τους μαθητές που θα συμμετάσχουν στην παρέλαση καθώς και οι ηχητικές καλύψεις για την εκφώνηση των πανηγυρικών και των ποιημάτων και συγκεκριμένα γλυκίσματα, αναψυκτικά, ξηροί καρποί, καθώς και τα αναγκαία μέσα σερβιρίσματος (πιατάκια, κουταλάκια, ποτήρια, μπολ, κλπ μιας χρήσης), καθώς και οι ηχητικές καλύψεις των εκδηλώσεων αυτών.

10.000,00 €. «ΔΑΠΑΝΕΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ» για ναα καλυφθούν οι δαπάνες των εκδηλώσεων των Τοπικών Εορτών της 27ης Μαΐου 2013 στο Προκόπι (Όσιος Ιωάννης ο Ρώσσος), 25 Ιουλίου 2013 στην Αγία Άννα (Κοίμηση Αγίας Άννας), 8 Σεπτεμβρίου 2013 στην Λίμνη (Γενέθλια Υπεραγίας Θεοτόκου), 26 Σεπτεμβρίου 2013 στο Μαντούδι (Μετάστασης Ιωάννου του Θεολόγου), 26 Οκτωβρίου 2013 στις Ροβιές (Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτη) , 1η Κυριακή του Ιουλίου στην Λίμνη (εκδήλωση εις μνήμην του Αγγελή Γοβιού), κατά της οποίες θα διεξαχθούν οι καθιερωμένες δεξιώσεις για τους προσκεκλημένους και τους πολίτες που θα παραστούν. Ακόμη θα υπάρξουν ηχητικές καλύψεις για την εκφώνηση των λόγων. Επίσης θα προσφερθούν γλυκίσματα,  αναψυκτικά, ξηροί καρποί, καθώς και τα αναγκαία μέσα σερβιρίσματος (πιατάκια, κουταλάκια, ποτήρια, μπολ, κλπ μιας χρήσης). Σε ορισμένες από τις ανωτέρω εκδηλώσεις θα γίνουν δαπάνες για την καθιερωμένη ρίψη πυροτεχνημάτων.





0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.