powered by Surfing Waves

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Το… λευκό πόθεν έσχες- Τί γίνεται στον δήμο μας




Μια πρωτότυπη μέθοδο για να είναι και καλυμμένοι σύμφωνα με το νόμο αλλά και να μην μπορεί να διαβάσει κανείς τα πόθεν έσχες τους βρήκαν ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού Π. Ξυριδάκης (φωτό) και οι υπόλοιποι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι που σύμφωνα με το άρθρου 61 παρ.4 του Ν.3852/2010 έχουν υποχρέωση να αναρτούν στην ιστοσελίδα του δήμου τις δηλώσεις περιουσιακής τους κατάστασης.

Έχουν σχετική υποενότητα με τίτλο: Δηλώσεις πόθεν έσχες, έχουν βάλει τα ονόματα των υπόχρεων και τον σχετικό τίτλο: Δήλωση, αλλά….

…Αλλά όταν κανείς κάνει κλικ στον τίτλο η σελίδα είναι λευκή!!!

Απίθανο κόλπο…

Υ.Γ. Και μην μας πουν ότι δύο και πλέον χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους δεν πρόλαβαν να τα βάλουν ή ότι η ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή, γιατί τότε καλύτερα είναι να… παραιτηθούν από τώρα

πηγή: aftodioikisi.gr

Τι γίνεται στο δήμο μας;

 Κάνετε κλικ στη σχετική σελιδα του δήμου μας να δείτε τι γίνετε
 http://www.malian.gov.gr/component/content/category/236-pothenesxes


Δείτε τα ονόματα των υπόχρεων για δήλωση στο δήμο μας

Ο Καλλικράτης επιβάλλει οτι οι παρακάτω είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν την ετήσια δήλωση για την περιουσιακή τους κατάσταση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και να τη δημοσιοποιούν με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δήμου.:
ο Δήμαρχος,
οι αντιδήμαρχοι
τα μέλη της οικονομικής επιτροπής και
τα μέλη της επιτροπής ποιότητας ζωής

Δηλώσεις περιουσιακών στοιχείων  στο δήμο μας  έχουν κάνει μόνο  ο δήμαρχος και 2 αντιδήμαρχοι οι κκ Ψαρρός, Καντζούρας και Στεργίου.



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.