powered by Surfing Waves

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Πάγκαλος: Υπάρχουν εν ενεργεία δήμαρχοι που κλέβουν το δημόσιο







Στοιχεία για δημάρχους της Αττικής που κλέβουν το Δημόσιο, από όλο το φάσμα των πολιτικών παρατάξεων, δήλωσε πως έχει ο πρώην αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Θόδωρος Πάγκαλος. «Υπάρχουν και πολλοί άλλοι δήμαρχοι εν ενεργεία που κλέβουν το Δημόσιο και ανήκουν σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις περιλαμβανομένης και της αντιπολίτευσης», είπε μιλώντας στη ΝΕΤ, με αφορμή την καταδίκη Παπαγεωργόπουλου, και διευκρίνισε πως αναφέρεται στην Εκλογική Περιφέρεια Αττικής.

«Είμαι βουλευτής 32 χρόνια και ξέρω τι γίνεται στα ταμεία των δήμων που συγκροτούν την περιοχή μου», σημείωσε χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι αναφέρεται σε περισσότερες από μία περιπτώσεις. Όπως είπε, για πολλά από αυτά τα θέματα υπάρχουν αναφορές και προς τους αρμόδιους υπουργούς και προς το γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και προς τον επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και μερικές φορές και προς τον εισαγγελέα.

Επίθεση κατά αυτοδιοικητικών ΣΥΡΙΖΑ

Ο Θ. Πάγκαλος εξαπέλυσε νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις δηλώσεις περί πολιτικής συγκάλυψης της υπόθεσης Παπαγεωργόπουλου λέγοντας ότι «ορθώς το λέει αν μπορεί να το αποδείξει», ειδάλλως «να το βουλώσει». Πρόσθεσε ότι εκατοντάδες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εργάζονται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με λεφτά του λαού λειτουργώντας ως κομματικός μηχανισμός.


«Λάσπη» στον αΝΕμισΤήρα;



Η aftodioikisi.gr αναφέρει τα ονόματα των 17 δημάρχων της Εκλογικής Περιφέρειάς του και τον καλεί να πει ποιοι είναι (μιας και ανέφερε για δημάρχους – δηλαδή χρησιμοποίησε πληθυντικό αριθμό).

Και μη γυρίσει να πει ότι τα έχει πει ή θα τα πει στους αρμοδίους, διότι εάν δεν είναι αρμόδιοι οι πολίτες – δημότες που πληρώνουν διά της φορολογίας και βλέπουν τα λεφτά τους να κάνουν «φτερά», τότε ποιοι είναι;

Ο δήμαρχος Αχαρνών Σωτήρης Ντούρος;

Ο δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Σπύρος Πανάς;

Ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης;

Ο δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς;

Ο δήμαρχος Κρωπίας Χρήστος Κιούσης;

Ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Κώστας Λεβαντής;

Ο δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας Γιώργος Δρίκος;

Ο δήμαρχος Μαραθώνα Ιορδάνης Λουίζος;

Ο δήμαρχος Μαρκοπούλου – Μεσογαίας Σωτήρης Μεθενίτης;

Ο δήμαρχος Μεγαρέων Γιάννης Μαρινάκης;

Ο δήμαρχος Παιανίας Δημήτρης Δάβαρης;

Ο δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος;

Ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Γιώργος Χριστόπουλος;

Ο δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου, όπου η σύζυγός σας είναι επικεφαλής της αντιπολίτευσης;

Ο δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος Χρήστος Μάρκου;

Ο δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραΐμης;

Ο δήμαρχος Ωρωπίων Γιάννης Οικονομάκος;







0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.