powered by Surfing Waves

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Δασικό χωριό Papades Village:"Ελάτε να εισπράξουμε μαζί για ακόμη μια φορά την αδιαφορία της τοπικής αυτοδιοίκησης" .

Το δασικό χωριό Παπάδων θύμα της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής

Το Ε.Β. ανάδημοσίευσε απο τα Διαύγεια τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου όπου αποφασίστηκε ότι ανάμεσα στα άλλα ότι :"αν μέχρι το τέλος του μηνός Νοεμβρίου 2012 δεν έχει ολοκληρωθεί η συντήρηση των εγκαταστάσεων του Δασικού Χωριού στις Παπάδες από την μισθώτρια εταιρεία, όπως προβλέπεται από την σύμβαση ,να προχωρήσει ο Δήμος στις διαδικασίες αποβολής του μισθωτή",.  Πρόκειται για δυο μέτρα και σταθμά δεδόμενου ο δήμος  έχει να εισπράξει ενοίκια Λάμδα Ναυς Α.Ε. (7.100 ευρώ το μήνα) από το Μάρτη του 2010 .  Αρκεί να δεί κανείς τις εισπράξεις του από "πρόσοδους του δήμου από δημοτική περιουσία" στην τελευταία δημοσιευμένη οικονομική έκθεση να διαπιστώσει τι γίνεται.  Μαλιστα με πρόσφατη υπουργική εγκύκλιο δόθηκε προειδοποιήση στους δήμους για κυρώσεις των εμπλεκόμενων φυσικών προσώπων (αιρετών ή υπαλλήλων) " δεδομένης της σοβαρότητας του συγκεκριμένου θέματος και ενόψει του ελέγχου που ασκείται στους δήμους στο πλαίσιο του άρθρου 277 του ν.3852/2010 περί «αδράνειας είσπραξης εσόδων» και των κυρώσεων που δύναται να επιφέρει η παράλειψη είσπραξης θεσμοθετημένων εσόδων τους.."



Σε απάντηση αυτού του άρθρου για το Δασικό Χωριό λάβαμε σαν σχόλιο την παρακάτω επιστολή απο το PAPADES VILLAGE:
  
Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνετε με αυτό το άρθρο, να απαντήσω δημόσια και στον κύριο Ζιγγερη , στον κύριο Χατζή αλλά και στον Δήμο Λίμνης .

Η εταιρεία μας έχει ηδη ξεκινήσει τις διαδικασιεs συντηρησηs των σπιτιών και όλου του χωριού εδώ και αρκετές ημέρες .
Ως απάντηση όμως ,όσων αναφέρονται στο άρθρο σας ,σας αναφέρω ότι:

• Στο συμβόλαιο μαs αναφερετε ότι υπάρχει δρόμος και πρόσβαση από και προς το δασικό χωριό Papades Village.

Σας πληροφορώ ότι δρόμος ουσιαστικά δεν ΥΠΑΡΧΕΙ !!

Πλέον μετά από 3 χρόνια ψεύτικων υποσχέσεων,έχουμε την πεποιθηση ότι δεν υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί το κομμάτι των 800 μέτρων που για ακόμη μια φορά δεν είναι βατό!!!!

Για αυτόν τον λόγο και οι κάτοικοι των γύρω χωριών δεν το επισκέπτονται κάν.Επισης οι άνθρωποι που έχουν κλείσει κάποιο Σπιτι για να μείνουν στο χωριο , μένουν στην λάσπη και επιστρέφουν στην Αθήνα ζητώντας μας και αποζημίωση .

• Το δίκτυο υδροδοτήσηs ,με μήκος 2400 μέτρα ,απόσταση μεταξύ δασικού χωριού και δεξαμενής υδροδοτησης,πλέον έχει περσότερες ματίσεις (επισκευασμένα κομμάτια ) παρά σωλήνες . Περιττό να αναφέρω ότι όλα τα κόστη τα επιβαρύνεται η εταιρεία μας !!!

Αν αναρωτιέται κάποιος ,όπως ο κύριος Χατζής πως γίνετε να αιτούμαστε μειωση ενοικίου κάθε 4 μήνες ,για μια επιχειρηση που με ευθυνη αποκλειστικα του δήμου ,δεν έχει νερό και δρόμο προσβασηs προs αυτο , τότε δυστυχώς θα πρέπει να ρωτήσετε αυτούς που αρνουνται πεισματικα να κατανοήσουν ,ότι στο τέλος με δικιά τους ευθυνη θα μεινουν άνεργοι αρκετοι εργαζόμενοι με οικογένειες .

Τέλος θα ήθελα να σας αναφέρω ,ότι το δασικό χωριό είναι η μονή δημοτική επιχειρηση που αποφέρει στο Δήμο Λίμνης ΚΑΘΕ χρόνο έγκαιρα στην προσυμφωνημένη ημερομηνία το ενοίκιο της .Μήπως μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στην ερώτηση ,ποια δημοτική επιχείρηση που έχει παραχωρηθεί έναντι ενοικίου σε εταιρεία η ιδιώτη στον Δήμο λίμνης είναι εμπρόθεσμη στις οφειλές της ,η ποσά χρονιά έχουν να πληρώσουν ενοίκιο???

Μήπως στην συγκεκριμένη επιχείρηση ,υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που υπάρχει τέτοια άρνηση από πλευράς του Δήμου Λίμνης???

Είμαστε μια εταιρία που όλα μας τα προϊόντα ειναι απο τα γύρω χωριά της Β. Εύβοιας καθώς και όλοι οι εργαζόμενο
ι .
Ζουν αρκετές οικογένειες και απο αυτές τις συναλλαγές μας.
Αναμένω , αν μπορεί κάποιος , να απαντήσει στα ερωτήματα μου.

Ακόμη σας ενημερώνω απο το παρόν ελεύθερο βήμα ότι πλέον δεν έχουμε άλλη επιλογή απο το να επανα αιτηθουμε μείωση για ακόμη μια φορά . Ελατε να εισπράξουμε μαζί για ακόμη μια φορά την αδιαφορία της τοπικής αυτοδιοίκησης .


Με εκτίμηση

TMHMA MANAGMENT
PAPADES VILLAGE

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.