powered by Surfing Waves

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Στέφου, Κατσούρας και Μπραντζίκου στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου

Οι κκ. Στέφου και Χριστοδούλου-Μπραντζίκου στο προεδρείου του Δ.Σ. 
Ολοκληρώθηκε η μυστική ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου και των μελών στις δυο Επιτροπές του Οικονομική και Ποιότητας Ζωής - στο Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχτηκε η κ. Κυριακή Στέφου (παράταξη του κ. Ψαρρού) που αντικαθιστά τον κ. Τζαχρήστο. Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο κ. Δημήτρης Κατσούρας (παράταξη του κ. Περήφανου) που αντικαθιστά τον κ. Ανδρίτσο και Γραμματέας η κ. Άννα Χριστοδούλου Μπραντζίκου (παράταξη του κ. Ψαρρού) που αντικαθιστά τον κ.Παπαντωνίου. Λεπτομέρειες για την εκλογική διαδικασία και τα νέα μέλη των επιτροπών στην Ελεύθερη Φωνή.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.