powered by Surfing Waves

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Ποιοι θα είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι και πρόεδροι του δημοτικού συμβουλίου και ΔΕΥΑ

Ετήσιος αγιασμός δημοτικής αρχής χωρίς την αντιπολίτευση. Ποιοί θα είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι για το 2013;


Εβδομάδα αλλαγών στους δήμους της χώρας, καθώς οι δήμαρχοι μπορούν να προχωρήσουν στην αντικατάσταση των αντιδημάρχων και στην εκλογή νέων συλλογικών οργάνων, στα δημοτικά συμβούλια και δημοτικές επιτροπές.

Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, που είχε εκδοθεί λίγο πριν τα Χριστούγεννα, όπως αναφέρεται και στον ν. 3852/2010 (Καλλικράτης) η θητεία των συγκεκριμένων οργάνων, όπως το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, λήγει στις 31/12/2012 και μέχρι τις 6 του Ιανουαρίου θα πρέπει να εκλεγούν τα νέα όργανα, η θητεία των οποίων λήγει τον Αύγουστο του 2014.

Ο δημος μας το 2013 θα έχει μόνο 2 έμμισθους αντιδημάρχους και δυο άμμισθους. Ανεπιβεβαίωτες  φήμες  που κυκλοφορούν   θέλουν τον κ. Στεργίου να αναλαμβάνει την προεδρεία του δημοτικού συμβουλίου και ο κ. Τζαχρήστος να αναλαμβάνει την αντιδημαρχεία Νηλέως με τον κ. Μουστάκα να παιρνει μιά απο τις άμμισθες αντιδημαρχίες. Ο κ. Τσούμαρης φημολογείται ότι αντικαθιστά τον κ. Λεοντή στη ΔΕΥΑ, ενώ ο αντιδήμαρχος κ. Καντζούρας παραμένει αμετακίνητος.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.