powered by Surfing Waves

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Διάλεξη για τις έρευνες στην Αρχαία Κήρινθο


Το Σάββατο  26 Ιανουαρίου στις  18:00 θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Σχολείο Κηρίνθου και στην αίθουσα Πολλαπλών Εκδηλώσεων ενημερωτική διάλεξη από τον αρχαιολόγο κ. Άγγελο Ριτσώνη, με την προβολή διαφανειών (power point), για τις επιφανειακές έρευνες πουδιενεργήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια στην Αρχαία Κήρινθο.

Στη διάλεξη θα συμμετέχουν και οι κ. Παντελής Φελέρης και κα Μαρία Κοντάκη, αρχιτέκτονες καθώς και η κα Ελπίδα Ψαρρού, Τοπογράφος.
Σκοπός της διάλεξης είναι η ενημέρωση των Τοπικών Αρχών, Φορέων, Πολιτιστικών Συλλόγων καθώς και των Δημοτών για τη λήψη αποφάσεων στη συνέχιση της έρευνας.
Θεωρούμε την παρουσία σας απαραίτητη για την ενημέρωσή σας στη λήψη αποφάσεων για την ανάδειξη της Αρχαίας Κηρίνθου.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.