powered by Surfing Waves

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

33 χιλιάδες ευρώ παίρνει ο δήμος μας για τα σχολεία του.

Το ποσό των 20 εκατ. ευρώ κατανέμεται σε όλους τους δήμους της χώρας, με στόχο την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη. Στο δήμο μας αποδίδονται 33.331,85 ευρώ.

Επίσης, κατανέμονται επιπλέον 5 εκατ. ευρώ σε δήμους που βρίσκονται στην Α' και Β' ζώνη, δηλαδή σε περιοχές με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες. 

Σε σχετική του δήλωση, ο κ. Στυλιανίδης αναφέρει ότι «όπως είχαμε δεσμευτεί πριν τις γιορτές, κανένα σχολείο δεν θα μείνει χωρίς θέρμανση. Δεν περιοριζόμαστε μόνο στην εκταμίευση 20 εκατομμυρίων ευρώ για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών δομών σε όλη τη χώρα, αλλά δίνουμε στοχευμένα σε περιοχές που έχουν ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες επιπλέον 5 εκατομμύρια, για να λειτουργήσουν χωρίς προβλήματα τα σχολεία τον υπόλοιπο χειμώνα». 

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.