powered by Surfing Waves

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΥΠ.ΕΣ. προς δήμους: Αποστείλετε απολογιστικά στοιχεία για αντιμισθίες του 2012


Λήγει σήμερα η προθεσμία που έχουν οι δήμοι όλης της χώρας προκειμένου να καταθέσουν απολογιστικά στοιχεία έτους 2012 σχετικά με τις δαπάνες που αφορούν στις αντιμισθίες και τις αποζημιώσεις δημάρχων, αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων, κ.α..

Το υπουργείο Εσωτερικών με έγγραφο που απέστειλε στις 17 Ιανουαρίου ζητούσε από τους δήμους σε διάστημα τριών εργάσιμων ημερών να αποστείλουν συμπληρωμένο το πίνακα που περιείχε το έγγραφο.

Όπως υποστηρίζει το υπουργείο Εσωτερικών, η συλλογή και επεξεργασία απολογιστικών στοιχείων αναφορικά με τη λειτουργία των οργάνων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γίνεται προκειμένου «να υποστηριχθεί ο θεσμικός ρόλος και η λειτουργία τους και να υπάρξει τεκμηριωμένη αντιμετώπιση των ζητημάτων που τα αφορούν…».

Συγκεκριμένα οι αρμόδιες υπηρεσίες θα πρέπει να αποστείλουν στοιχεία που αφορούν όλο το έτος του 2012 για τις παρακάτω κατηγορίες:

- Αντιμισθία Δημάρχου

- Συνολικό κόστος αντιμισθίας Αντιδημάρχων

- Αντιμισθία Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου

- Αποζημίωση δημοτικών συμβούλων για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

- Έξοδα κίνησης Προέδρων Συμβουλίων Τοπικών Κοινοτήτων και Δημοτικών Κοινοτήτων

- Έξοδα παράστασης Προέδρων Νομικών Προσώπων του δήμου

- Δαπάνη μισθοδοσίας ειδικών συμβούλων –συνεργατών Δημάρχου

- Δαπάνη μισθοδοσίας ιδιαίτερου γραμματέα δημάρχου

- Δαπάνη μισθοδοσίας Γενικού Γραμματέα Δήμου

- Αντιμισθία Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης

Στο τελικό πίνακα θα πρέπει να έχει σημειωθεί και το σύνολο των παραπάνω δαπανών. Τα στοιχεία θα πρέπει να αποσταλούν στα e mails k.rigasypes.gr, ypes.gr">d.nasainaypes.gr.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.