powered by Surfing Waves

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Eιδικό εισαγγελέα για τη διαφθορά μελετά η κυβέρνηση


Μετά το ΣΔΟΕ, που έβαλε στο στόχαστρό του 105 αιρετούς, η κυβέρνηση φαίνεται ότι βάζει στο δικό της στόχαστρο το μαύρο πολιτικό χρήμα, καθώς μελετά τη θεσμοθέτηση ειδικού εισαγγελέα κατά της διαφθοράς, ώστε να αντιμετωπιστούν ταχύτερα οι υποθέσεις πολιτικής διαφθοράς σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής της Κυριακής.

Μελετάται επίσης η ανάθεση καθηκόντων ειδικών ανακριτών στο Πρωτοδικείο της Αθήνας για υποθέσεις πολιτικής και κρατικής διαφθοράς και σε άλλους πλην των έξι δικαστικών που ήδη χειρίζονται υποθέσεις σκανδάλων.

Προς την κατεύθυνση αυτή ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες, έχει αναλάβει πρωτοβουλίες σε υψηλότατο κυβερνητικό επίπεδο, οι οποίες, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Καθημερινής της Κυριακής, φθάνουν ως τον πρωθυπουργό.

Την ίδια ώρα, οι δικαστικές αρχές ζητούν τεχνικά μέσα όπως υπολογιστές.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.