powered by Surfing Waves

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Λιαγκάκης προς Ψαρρό: "είναι απαράδεκτο να μας δίνετε τελευταία στιγμή το σχέδιο του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης, χωρίς να έχουμε περιθώριο να το εξετάσουμε"

Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε στις 10/12/12 το Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης έτους 2013 του Δήμου Μαντουδίου- Λίμνης-Αγ. Άννας ,όπως αναφέρετε στην αρίθμ. 231/2012 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής (ΑΔΑ ΒΕΙΩΛ5-ΗΟΣ)  Μειοψηφούντων των δημοτικών συμβούλων κ.κ. Περήφανου Ιωάννη-Παναγιώτου Κων/νου-Κουτσουρά Σταύρου-Γιαννιού Κων/νου- Χατζή Ανδρέα-Λιαγκάκη Ευσταθίου-Γεωργατζή Ευαγγέλου.



Η συζήτηση του προγράμματος στο δημοτικό συμβούλιο σύμφωνα με τα δημοσιευμένα πρακτικά ήτανσύντομη:

Περήφανος Ιωάννης: Περιμένω να δω ένα σημαντικό έργο για τον τέως  Δήμο Ελυμνίων, ένα για τον τέως Δήμο Κηρέως και ένα για τον τέως Δήμο  Νηλέως, που θα προχωρήσει μέχρι την δημοπράτηση του. Τότε θα σας  χειροκροτήσω.  Ότι αφορά τα μικρά έργα και τις συντηρήσεις δεν μου λέει τίποτε. Δεν  ψηφίζω το Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης.

Λιαγκάκης Ευστάθιος: Για άλλη μια φορά θέλω να πω πώς είναι απαράδεκτο να μας δίνετε τελευταία στιγμή το σχέδιο του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης ,χωρίς να έχουμε περιθώριο να το εξετάσουμε και να  διατυπώσουμε απόψεις.

Παναγιώτου Κων/νος: Δεν ψηφίζω το Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης
___________________________________

Σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση στο Διαύγεια 
" Στόχος του προτεινόμενου Ετήσιου Προγράμματος Δράσης οικονομικού έτους 2013 είναι να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των δημοτών με μικρές ή μεγαλύτερες παρεμβάσεις σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων του Δήμου.

Δίνεται έμφαση στην αντιμετώπιση βασικών προβλημάτων υποδομών στους τομείς ύδρευσης, κτηριακών υποδομών, οδοποιίας και αναπλάσεων. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στον τομέα των αναπλάσεων και διαμορφώσεων κοινοχρήστων χώρων με σκοπό την βελτίωση της εικόνας των οικισμών αλλά ακόμα και στην δημιουργία υποδομών για την ανάπτυξη επενδυτικών δραστηριοτήτων. 
Βαρύνουσα σημασία στο ετήσιο πρόγραμμα έχει η πρόβλεψη σειράς αναγκαίων μελετών που θα αποτελέσουν την βάση για την μελλοντική ανάπτυξη του Δήμου."

Μια ξεδιάντροπή αντιγραφή ψήφισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι μας.

Το παραπάνω κείμενο είναι αντιγραφή απο συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου Αμυνταίου. Στην πρώτη ανάρτηση της απόφασης με έκπληξη διαβάσαμε ότι η απόφαση της επιτροπής  υποβάλεται για ψήφιση  στο Δημοτικό Συμβούλιο  Αμυνταίου!!!

Το δέ Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης για το 2013 παρακάτω είναι μια αντιγραφή απο το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του δήμου χωρίς να έχουν προσαρμοσθεί τα ανάλογα ποσά για τις  μειώσεις αντιμισθίων αντιδημάρχων.








0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.