powered by Surfing Waves

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Τα "παράλογα" υπηρεσιακά σημειώματα του Καλυβιώτη πού εξόργισαν τον Γιαννιό και συνήργησαν στην αποστασία των 9+1

Η διαρροή των εγγράφων που απευθυνόταν στο πρόεδρο του Δημ. συμβουλίου κ. Χατζή άνοιξε τους κρουνούς των διαρροών εγγράφων από το Δημαρχείο. Ανάμεσα στα ενδιαφέροντα έγγραφα πού λάβαμε είναι και τα υπηρεσιακά σημειώματα του κ. Καλυβιώτη προς τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Γιαννιό. Τα υπόλοιπα εν καιρώ.

Στην πρώτη ανακοίνωση τους στις 5/6/2015 οι αποστάτες ανέφεραν ότι "Το ύφος Διοίκησής σου συστηματικά, απαξιώνει τους θεσμούς και πρόσωπα και γίνεται ανασταλτικός παράγοντας, ακόμα και στοιχειώδους συνεργασίας, η οποία περιορίζεται, σε υπηρεσιακά σημειώματα με τη μορφή τελεσίγραφου". Στην δεύτερη ανακοίνωση τους στις 19/6/15 δηλώνουν ότι "Θέλαμε έναν Δήμαρχο που να μην αντικαθιστά το διάλογο με ψυχρά υπηρεσιακά τελεσίγραφα."


Γιατί αυτά τα υπηρεσιακά σημειώματα τους εξόργισαν τόσο πολύ ;


Τα δυο υπηρεσιακά σημειώματα που λάβαμε αναφέρουν τα εξής. Το πρώτο έγγραφο ζητά από τον κ. Γιαννιό να μελετήσει την αναδιοργάνωση του προσωπικού και του εξοπλισμού της ΔΕΥΑ για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της. Το δεύτερο έγγραφο του ζητά στοιχεία για τους προϋπολογισμούς της ΔΕΥΑ μετά το 2011, τους ισολογισμούς με τις εκθέσεις των ορκωτών λογιστών, κλπ.






0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.