powered by Surfing Waves

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Ο ημιτελής δρόμος, το υψηλό ενοίκιο, η κρίση και η επάρατος νόσος διώχνουν τους μισθωτές από το Δασικό χωριό



Στις 8/2/16 το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να παραπέμψει  για γνωμοδότηση το αίτημα  για λύση σύμβασης μίσθωσης Δασικού Χωριού  στην οικονομική επιτροπή.

Η επιστολη του Πουλόπουλου Δημήτρη  απο την εταιρία ΑΙΜΙΛΙΑ ΠΑΠΟΥΛΗ και Σια ΟΕ προς το Δημοτικό Συμβούλιο  για λύση σύμβασης  μίσθωσης Δασικού Χωριού  αναφέρει τα εξής:

«Η Εταιρία μας μίσθωσε το Δασικό Χωριό το έτος 2009. Από τότε μέχρι σήμερα, παρά την απρόσμενη και ιδιαίτερα βίαιη αλλαγή προς το χειρότερο των οικονομικών συνθηκών, η εταιρία μας με πολλές θυσίες έχει αποδεδειχθεί απολύτως συνεπής στις συμβατικές της υποχρεώσεις προς το Δήμο. Τούτο παρά το γεγονός ότι το μίσθωμα, σε μια εποχή που τα μισθώματα σε όλη τη χώρα μειώνονται συνεχώς σε μεγάλο βαθμό, παρέμεινε δυσβάσταχτα μεγάλο,
παρά τις επανειλημμένες από το 2010εκκλησεις μας για αναδιαπραγμάτευση του. Παρά επίσης το γεγονός ότι εδώ και πολλά χρόνια έχουμε οχλήσει επανειλημμένως τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου ζητώντας την κατασκευή δρόμου που οδηγεί στο Δασικό Χωριό, ο οποίος παραμένει ημιτελής και σε κακή κατάσταση. Τούτο, όπως σας έχουμε επισημάνει πολλάκις, έχει ως αποτέλεσμα τη σοβαρή και διαρκώς αυξανομένη οικονομική ζημία της επιχείρησης μας καθώς όπως είναι εύκολα κατανοητό, πολλοί είναι εκείνοι που αποφεύγουν να έρθουν στο Δασικό Χωριό, γνωρίζοντας ότι πρόκειται να διασχίσουν έναν δρόμο άκρως επικίνδυνο για τα οχήματα τους αλλά και την
ίδια τους τη σωματική ακεραιότητα. Μετά από όλα αυτά, ωστόσο και ενόσω η οικονομική κατάσταση στη χώρα μας όχι μόνο δεν βελτιώνεται αλλά επιδεινώνεται διαρκώς, με τον τουρισμό να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα θύματα της κατάστασης αυτής έχοντας πληγεί σοβαρότατα, τα περιθώρια επιβίωσης της επιχείρησης μας έχουν στενέψει δραματικά. Θεωρούμε λοιπόν,
στα πλαίσια της μέχρι σήμερα άριστης συνεργασίας μας ότι θα έπρεπε για το κοινό μας συμφέρον να εξετάσουμε την περίπτωση της κοινή συναίνεση λύσης της μεταξύ μας συναφθείσας σύμβασης μίσθωσης.
Για τους λόγους αυτούς παρακαλούμε όπως εξετάσετε την πρόταση μας για κοινή συναίνεση λύση της μεταξύ μας συναφθείσας σύμβασης μίσθωσης αζημίως και για τα δυο συμβαλλόμενα μέρη. Όσο δεν εξετάζετε την πρόταση μας και βρίσκεται σε ισχύ η σύμβαση μίσθωσης, να είστε βέβαιοι ότι η εταιρία μας θα συνεχίζει να τηρεί τις συμβατικές της υποχρεώσεις που απορρέουν εκ της μίσθωσης».

Στις 25/1/2016 ακολουθεί και δεύτερη επιστολή από τον κ. Πουλόπουλο Δημήτρη ,που αναφέρει τα εξής:
«Σας αποστέλλω την δήλωση-αίτηση για κοινή συναίνεση του συμφωνητικού σύμβασης μεταξύ της εταιρεία μας και του αξιότιμου Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση της κατάστασης της υγείας μου και θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους να έχετε την υγεία σας. Θα ήθελα να ξέρετε ότι δεν θα χάσετε τα λεφτά σας και θα φανούμε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, Θα ήθελα όμως να σας παρακαλέσω να βρείτε ένα ευνοϊκό τρόπο αποπληρωμής του χρέους με βάση την σημερινή δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρισκόμαστε όλοι και κυρίως εμείς που έχουμε καταστραφεί από την κρίση. Σας εγγυώμαι την αποπληρωμή του ποσού.
Σας ευχαριστώ και πάλι για την κατανόηση σε έναν άνθρωπο που πάσχει από καρκίνο κι εύχομαι να μην συμβεί ποτέ σε καμιά οικογένεια αυτή η αρρώστια και να είστε πάντα καλά».

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.