powered by Surfing Waves

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Με τις εκθέσεις λύσης και εκκαθάρισης της Κοινωφελούς Επιχείρησης και της ΔΕΠΑΛ θα ασχοληθεί το Δημ. Συμβούλιο την Παρασκευή

 


Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πού θα γίνει στην Λίμνη, την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 ,ώρα 17.30  θα ασχοληθεί με τα πιο κάτω 6 θέματα :

1. Εκθέσεις Λύσεις και Εκκαθάρισης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου –Μαντουδίου-Λίμνης –Αγίας Άννας (Δ.Κ.Ε.Δ.Μ.Λ.ΑΓ.ΑΝ) και της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού & Ανάπτυξης Λίμνης (ΔΕΠΑΛ)
Εισηγητής : κ. Χρήστος Καλυβιώτης ,Δήμαρχος

2. Ενημέρωση περί λειτουργίας Δημοτικού παιδικού Σταθμού Λίμνης

3.Δωρεάν παραχώρηση δημοτικών κτιρίων για την στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης & Αστυνομικού Τμήματος Μαντουδίου
Εισηγητής : Χρήστος Καλυβιώτης ,Δήμαρχος

4.Έγκριση της αρίθμ. 164/2015 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής με θέμα «Εισηγητική Έκθεση Γ΄τριμήνου έτους 2015 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού»
Εισηγητής : Χρήστος Καλυβιώτης ,Δήμαρχος

5.Έγκριση της αρίθμ. 13/2016 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής με θέμα «Εισηγητική Έκθεση Δ΄ τριμήνου έτους 2015 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού»
Εισηγητής : Χρήστος Καλυβιώτης ,Δήμαρχος

6.Έγκριση της με αριθμ. 3/2016 απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με θέμα «Ετήσια έκθεση πεπραγμένων της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ στους τομείς αρμοδιότητας της για το έτος 2015»
Εισηγητής : Χρήστος Καλυβιώτης ,Δήμαρχος

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.