powered by Surfing Waves

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιστιαίας-Αιδηψού αποφάσισε να μη δεχθεί την εφαρμογή αποφάσεων του ΦΟΔΣΑ για τον ΧΥΤΑ Ιστιαίας.

Δελτίο Τύπου

Την πλήρη αντίθεσή της για την υπό προϋποθέσεις σχεδιαζόμενη υποδοχή απορριμμάτων άλλων περιοχών στον ΧΥΤΑ Ιστιαίας, διατράνωσε η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κα. Λίνα Ευσταθίου στο έκτακτο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, που συγκλήθηκε γι' αυτό ακριβώς το θέμα, παρουσία πολλών Δημοτών.

Με αυτόν τον τρόπο η κα. Ευσταθίου διέψευσε κατηγορηματικά τα διαδιδόμενα τον τελευταίο καιρό σενάρια για δήθεν σιωπηρή αποδοχή της σε προτάσεις του Φo.Σ.Δ.Α περί μεταφοράς απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Ιστιαίας από άλλους Δήμους εκτός Β. Ευβοίας.

Ενώπιον Δημάρχων της Περιφερείας μας, μελών του Φo.Σ.Δ.Α και μεγάλου αριθμού Δημοτών, το Δ.Σ. Ιστιαίας-Αιδηψού έλαβε ομόφωνη απόφαση να μη δεχθεί την εφαρμογή αποφάσεων, που θα επιβαρύνουν με οποιονδήποτε τρόπο τον ΧΥΤΑ Ιστιαίας.

Η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού, θεωρεί υποχρέωσή της να ευχαριστήσει θερμά τους Δημότες που ανταποκρινόμενοι στην πρόσκλησή της παρευρέθηκαν στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο. Παράλληλα επιθυμεί να διαβεβαιώσει τους πάντες πως πρώτο μέλημα της ίδιας και του Δ.Σ. Ιστιαίας-Αιδηψού είναι να μη τεθεί με κανένα τρόπο σε κίνδυνο η υγεία των κατοίκων του Δήμου μας και η αναπτυξιακή πορεία της περιοχής μας, που σε μεγάλο βαθμό βασίζεται στην ποιότητα του φυσικού μας περιβάλλοντος.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.