powered by Surfing Waves

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Υυποχρεωμένοι να υποβάλλουν μηνιαία έκθεση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων οι Δήμοι

ΔημόσιοΜέχρι τις 24 Φεβρουαρίου είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν  έκθεση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων οι φορείς της κυβέρνησης και οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Σύμφωνα µε την σχετική Εγκύκλιο οι προϊστάμενοι των Οικονοµικών Υπηρεσιών των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης συντάσσουν και αποστέλλουν στα εποπτεύοντα Υπουργεία μηνιαίες εκθέσεις εξέλιξης των ληξιπροθέσμων οφειλών τους.
Στην εγκύκλιο προσδιορίζονται οι διαδικασίες και οι προϋποθέσεις σύμφωνα με τις οποίες θα πρέπει να συμπληρώνονται οι απαιτούμενοι πίνακες.
Μεταξύ άλλων ο Φορέας συµπληρώνει τις εκκρεμείς και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές αντίστοιχα, ενώ θα υπάρχει ειδική στήλη με παρατηρήσεις, όπου ο Φορέας, θα επεξηγεί το είδος της δαπάνης.
Στις περιπτώσεις που οι ληξιπρόθεσµες οφειλές του µήνα αναφοράς είναι µεγαλύτερες από αυτές του προηγούµενου µήνα ή της λήξης του προηγούµενου έτους, τότε ο φορέας συµπληρώνει και ένα επιπλέον υποπίνακα.

.Δείτε αναλυτικά.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.