powered by Surfing Waves

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιστιαίας – Αιδηψού την Τετάρτη 3/2/16 για τα σκουπίδια στον ΧΥΤΑ Ιστιαίας


Συνεδριάζει  κατεπειγόντος το  Δημοτικό Συμβούλιο Ιστιαίας – Αιδηψού στο Δημαρχείο Ιστιαίας – Αιδηψού, στην Ιστιαία, την Τετάρτη  3 Φεβρουαρίου 2016 στις 6:00 μμ, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης : "την ενημέρωση σχετικά με την απόφαση του Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας Α.Ε., για εναπόθεση απορριμμάτων από άλλους Δήμους στο ΧΥΤΑ Συνδέσμου Βόρειας Εύβοιας".

Σύμφωνα με την προσκληση της Αγγελική Κούκουζα, πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα, διότι η εναπόθεση απορριμμάτων σχετίζεται άμεσα με την διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.