powered by Surfing Waves

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Η χρήση της αίθουσας του πρώην Λιμενικού Ταμείου στον Αλιευτικό Σύλλογο για 5 χρόνια

 Ο Αλιευτικός Σύλλογος Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας από το έτος ιδρύσεως του το 2002 στεγάζει τις εργασίες τουστα πρώην γραφεία του Λιμενικού Ταμείου στο κτίριο που μέχρι πρότινοςστεγαζόταν και η Λιμενική Αρχή. Δεδομένου ότι αυτή η παραχώρηση ήταν  άτυπη παρακάλεσε το  Δημοτικό συμβούλιο να εξετασει την προοπτική επίσημης παραχώρησης του προαναφερθέντος χώρου προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως έδρα του συλλόγου .
Το Δημοτικό Συμβούλιο στις 26/1/16  αποφάσισε την  δωρεάν παραχώρηση χρήσης αίθουσας στο κτίριο που μέχρι πρότινος στεγαζόταν το Λιμενικό Ταμείο, μεσαία αίθουσα που βρίσκεται ανάμεσα στα γραφεία Λιμενικού Σταθμού και γραφείων ΟΛΝΕ, για στέγαση του γραφείουτου Αλιευτικού Συλλόγου Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας.
Η παραχώρηση χρήσης της αίθουσας γίνεται για χρονικό διάστημα πέντεχρόνων από την ημερομηνία λήψης της παρούσης απόφασης.
Ο Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσειτην απόφαση αυτή αν χρειαστεί το χώρο για να καλύψει λειτουργικές του ανάγκες.
Εξουσιοδοτείται ο Δήμαρχος για κάθε περαιτέρω ενέργεια.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.