powered by Surfing Waves

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

23χρονος ο διαρρήκτης του Δημαρχείου

από www.mag24.gr



Μέσα σε λίγες ώρες οι αστυνομικοί συνέλαβαν το νεαρό ποντικό.

Η κλοπή διαπράχθηκε στις 25/02 κατά τις πρώτες πρωινές ώρες στο Δημαρχείο Μαντουδίου Ευβοίας.
Για την συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην ανωτέρω περιοχή, ένας 23χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα χθες πρωινές ώρες, καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μαντουδίου η διάπραξη κλοπής στο Δημαρχείο Μαντουδίου, κατά την οποία αφαιρέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, με τα παρελκόμενα του, δύο ηχεία, μία περιστρεφόμενη καρέκλα και μία συσκευή υγραερίου.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν και προσήγαγαν χθες το μεσημέρι τον 23χρονο, ο οποίος στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι χθες πρώτες πρωινές ώρες, εισήλθε στο κτίριο του Δημαρχείου και στη συνέχεια σε γραφείο της Υπηρεσίας Δ.Ε.Υ.Α. και αφαίρεσε τα ανωτέρω αντικείμενα τα οποία στη συνέχεια μετέφερε στην οικία του.

Τα προϊόντα κλοπής κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν αρμοδίως.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Μαντουδίου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας



φωτογραφίες από τον χώρο της κλοπής
Nikos Paliatsos





0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.