powered by Surfing Waves

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Επίσημο αίτημα Καλυβιώτη προς Χατζή να συγκαλέσει Δημοτικό Συμβούλιο για τον Προϋπολογισμό



Ο Καλυβιώτης εξέδωσε σήμερα την παρακάτω ανακοίνωση:


Ο Δήμαρχος στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του ζήτησε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου με τo αρ.πρωτ.: 1082/05-02-2016 έγγραφό του να συγκαλέσει άμεσα Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα την ψήφιση του προϋπολογισμού έτους 2016.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος, οι τρεις Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, που αποδεδειγμένα ενδιαφέρονται και αγωνιούν για την ψήφιση του προϋπολογισμού έτους 2016, σε ένδειξη διαμαρτυρίας δηλώνουν ότι δεν θα παραβρεθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο που έχει προγραμματιστεί να γίνει τη Δευτέρα 08 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 17:30.

Λίμνη, 05 Φεβρουαρίου 2016

Ο Δήμαρχος
Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

Χρήστος Καλυβιώτης



Σύμφωνα με το Άρθρο 67 του ν. 3852/2010 και το άρθρο 3 παρ. 3 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου που προβλεπει ότι συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιείται και όποτε το ζητήσει ο Δήμαρχος ή η Οικονομική Επιτροπή ή η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.
Αν ο Πρόεδρος παραλείψει αδικαιολόγητα δύο συνεχείς φορές να καλέσει το συμβούλιο, μπορεί να τεθεί σε αργία και σε περίπτωση υποτροπής μπορεί να κηρυχθεί έκπτωτος από το αξίωμά του με απόφαση του Ελεγκτή Νομιμότητας, σύμφωνα με την Πειθαρχική διαδικασία του άρθρου 234 του Ν.3852/2010.



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.