powered by Surfing Waves

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Λίνα Ευσταθίου: στο Συμβούλιο της Τετάρτης η ανάδειξη της αλήθειας και η χάραξη πολιτικής του Δήμου για τα σκουπίδια στο ΧΥΤΑ Ιστιαίας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού επιθυμώντας την άμεση και διαφανή πληροφόρηση της Τοπικής Κοινωνίας για θέματα που άπτονται των κοινών συμφερόντων μας, καλεί όλους όσους επιθυμούν να παρευρεθούν στο Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 03/02/2016 και ώρα 18:00 με μοναδικό θέμα την υπό προϋποθέσεις σχεδιαζόμενη υποδοχή απορριμμάτων από άλλες περιοχές, στον ΧΥΤΑ Ιστιαίας.

Παράλληλα η Δήμαρχος κα. Λίνα Ευσταθίου, επιθυμεί να διατρανώσει την ευαισθησία της σε θέματα που αφορούν τόσο την υγεία των κατοίκων του Δήμου μας, όσο και την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής μας, που σε μεγάλο βαθμό βασίζεται στην ποιότητα του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Ως εκ τούτων λοιπόν στο Συμβούλιο της Τετάρτης θα συζητηθεί το θέμα της λειτουργίας του ΧΥΤΑ, με σκοπό την ανάδειξη της αλήθειας και την χάραξη πολιτικής του Δήμου, μακριά από κάθε λογής διαστρεβλώσεις και παραπληροφορήσεις.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.