powered by Surfing Waves

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Διανομή νωπών τροφίμων και μη καθώς και ειδών βασικής υλικής συνδρομής στους απόρους του δήμου μας

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ &ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ της περιφέρειας αποφάσισε στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος « Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), η Π.Ε Ευβοίας θα παραλάβει τρόφιμα νωπά και μη καθώς και είδη βασικής υλικής συνδρομής. Από τις Κεντρικές προμήθειες της Ε.Ι.Ε.Α.Δ.
Για την καλύτερη, έγκαιρη και υπο υγειονομικές συνθήκες σωστή μεταφορά των ειδών στους τόπους διανομής των προϊόντων στους ωφελούμενους του προγράμματος είναι αναγκαία:
1. η εξεύρεση ψυκτικού αποθηκευτικού χώρου για την αποθήκευση και συντήρηση των παρακάτω αναφερόμενων νωπών προϊόντων για μία έως δύο ημέρες.
2. η μεταφορά των νωπών προϊόντων με αυτοκίνητα ψυγεία στους τόπους προορισμού ( όπως αναφέρονται παρακάτω) και η παραμονή τους εκεί για μία ημέρα .Σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί και επόμενη ημέρα.
3. η φόρτωση και μεταφορά των μη νωπών τροφίμων και των ειδών βασικής υλικής συνδρομής από την αποθήκη του Κτιρίου της Π.Ε. Εύβοιας (Λ. Χαϊνά 93) προς τους παρακάτω τόπους προορισμού.
4. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί μη επάρκεια ενός σημείου διανομής ή η αλλαγή γεωγραφικής θέσης του Σημείου Διανομής να δύναται να εξυπηρετηθεί

Οι ποσότητες που θα παραληφθούν είναι οι εξής:






0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.