powered by Surfing Waves

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Δεκαπέντε μήνες φυλάκισης σε πρώην Δήμαρχο για παραποίηση και νόθευση απόφασης του δημοτικού συμβουλίου




Σε 15 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Δημητσάνας ο τέως δήμαρχος Κλείτορος Βασίλης Κουρσαράκος, για παραποίηση και νόθευση απόφασης του δημοτικού συμβουλίου.

Η υπόθεση αφορά ένα παλαιό έργο ανάπλασης πλατείας στο χωριό Μυγδαλιά Γορτυνίας, όπου ύστερα από τρεις άγονους διαγωνισμούς, ο τέως δήμαρχος ζήτησε από το δημοτικό συμβούλιο να μην πάει σε απευθείας ανάθεση του έργου, αλλά να διεξάγει και τέταρτο διαγωνισμό. Η πρότασή του όμως δεν πέρασε στο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο αποφάσισε το 2008 να μην διεξαχθεί εκ νέου διαγωνισμός.

Στη συνέχεια η απόφαση αυτή όταν στάλθηκε για έλεγχο στην αρμόδια υπηρεσία της -κρατικής τότε- Περιφέρειας Πελοποννήσου για έγκριση δεν είχε όλο το πρακτικό, αλλά περιελάμβανε μόνο το αποφασιστικό τμήμα.

Διαβάστε επίσης

 Ποιος αποφασίζει στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης και Αγίας Άννας; Ο Δήμαρχος ή το Δημοτικό Συμβούλιο;

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.